Zuid-Afrika

Reisadvies Zuid Afrika

Behoefte aan reisadvies over rondreizen naar Zuid Afrika? Wij zijn de Zuid-Afrika reizen specialist. De meest bijzondere reis naar Zuid Afrika samenstellen om nieuwe herinneringen te maken? Wil je gedegen reisadvies over Zuid Afrika vraag dan naar reisspecialist Evelyn. Zij heeft ontzettend veel bijzondere plekjes in dit prachtige land mogen bezoeken, lokale contacten gelegd en prachtige accommodaties geselecteerd. Stel je vragen voor jouw reisadvies naar Zuid Afrika en wij komen met een passend voorstel.

> Stel Evelyn een vraag

Rondreis Zuid Afrika

Een rondreis door Zuid Afrika is bij uitstek de manier om dit land te ontdekken. Onze rondreizen door het indrukwekkende Zuid Afrika worden door ons op maat voor je gemaakt naar aanleiding van jouw wensenlijst. Maar heb je geen idee waar je naar toe wilt? Lees dan verder: 'Waar naar toe in Zuid Afrika'.

Wij hebben verschillende inspiratiereizen om je een idee te geven van de mogelijkheden voor jou rondreis. Maak bijvoorbeeld een rondreis gecombineerd met Swaziland of Mozambique.

Zuid-Afrika is aardsheid, ritme, wijsheid, kleuren en geuren. Zuid-Afrika is leven en dat voelt u! Iedere bestemming in Zuid-Afrika is uniek. Met Interfact Travel ga je Zuid-Afrika niet alleen beleven maar ook proeven, ruiken en voelen.

Vakantie naar Zuid Afrika

Vakantie Zuid Afrika boeken via de reisspecialist? Zuid Afrika is de hele wereld in één land, omsloten door twee grote oceanen. Het is het land van bush, braai, Big Five, Kaapse wijn en cultuur. Maar ook avontuur, historie, safari, authenticiteit, en hartverwarmende gastvrijheid.
In ons vakantie reisaanbod vind je inspiratiereizen die je een idee geven wat je kunt gaan beleven in dit land. In dit land is namelijk voor iedereen wel iets te doen..

In Kaapstad kun je met de kabelbaan naar de top van de Tafelberg, de lekkerste wijnen proef je tijdens de Wijnroute, in Namaqualand kun je genieten van een geweldige bloemenpracht, dagenlang wandelen kan in de ruige Drakensbergen en langs de Panoramaroute zijn tientallen watervallen te bewonderen. Verder is er de prachtige Tuinroute waarbij je in Hermanus walvissen en in Gansbaai haaien kunt zien, bij Tsitsikamma zwemmen dolfijnen voor de kust, in het Addo NP leven tientallen olifanten en tot slot kun je in het wereldberoemde Kruger NP de Big 5 en vele andere dieren van dichtbij zien.

Zuid-Afrika is een ideale bestemming voor een rondreis, autorondreis, fly-en drive reis, familiereis, individuele rondreis, safari, natuurreis en cultuurreis. In de verschillende rondreizen door Zuid-Afrika komt het veelzijdige karakter van het land goed tot uiting....

Het is om die reden dat veel mensen terugkeren en een nieuwe rondreis door Zuid-Afrika plannen.

Zuid Afrika reis op maat

Wij willen een rondreis Zuid-Afrika toegankelijk maken voor een breder publiek door de best mogelijke prijs aan te bieden. Wij geloven niet in packagedeals omdat wij geloven dat jouw droomreis uniek is.

Kwaliteit, kleinschaligheid, deskundigheid en de zoektocht naar authenticiteit; aan de hand van deze vier uitgangspunten streven wij ernaar om je het beste advies en de optimale service te geven omdat wij begrijpen dat je een droomreis slechts een paar maal in je leven kunt maken.
Reizen naar Zuid-Afrika in eigen tempo; Interfact Travel regelt het voor je!

Beste reistijd Zuid-Afrika

De beste reistijd om Zuid-Afrika te bezoeken hangt echt af van wat je van plan bent te doen. Maar in het algemeen kan Zuid-Afrika het hele jaar door bezocht worden. De drukste periode is tijdens de Zuid-Afrikaanse zomer, van half oktober tot half februari, met topdrukte in oktober, november en december. Daarnaast is het gemiddeld druk rond Pasen en tijdens de wintervakanties in juni en juli. Wil je meer weten over de beste reistijd? Lees dan ons blog artikel: Handige tips en weetjes over Zuid Afrika

Auto huren Zuid Afrika

Wil je een huurauto voor Zuid Afrika regelen? Zuid Afrika bereizen met een huurauto is zeker aan te raden. De wegen zijn goed en de huurprijzen redelijk. Lees verder als je meer wilt weten:

Auto huren in Zuid Afrika
Terug naar Zuid-Afrika

Voorbeeldreizen Zuid-Afrika

9 dagen
Vanaf € 899 p.p.
Vakantie Kaapstad
Vakantie Kaapstad
Tijdens deze 9-daagse rondreis naar Kaapstad bezoek je de hipste buurten van de stad (Woodstock, Observatory en Gardens) en tevens de andere...
14 dagen
Vanaf € 1899 p.p.
Tuinroute Zuid Afrika
Tuinroute Zuid Afrika
Ontdek Zuid-Afrika en de tuinroute in deze 14 daagse reis. Van stad met strand naar de golvende wijnlanden en op safari avontuur in...
12 dagen
Vanaf € 1899 p.p.
Familiereis Zuid Afrika
Familiereis Zuid Afrika
Op safari met je vader of moeder in big 5 game reserves; slapen in safari tenten of een boomhut. Samen met een astronoom ’snachts naar de...
17 dagen
Vanaf € 1675 p.p.
Panoramaroute, Drakensberg & St. Lucia Zuid-Afrika
Panoramaroute, Drakensberg & St. Lucia Zuid-Afrika
Een geweldige individuele rondreis die in een rustig reistempo verloopt en zeker in de categorie onvergetelijk zal gaan vallen.
18 dagen
Vanaf € 1699 p.p.
Safari, Drakensbergen & Wild Coast Zuid Afrika
Safari, Drakensbergen & Wild Coast Zuid Afrika
U komt aan in Johannesburg, een echte Afrikaanse stad. Ook brengt u een bezoek aan ‘het hoogste land ter wereld’ Lesotho.
18 dagen
Vanaf € 1899 p.p.
Wijnroute, Kaapstad & Route 62 Zuid-Afrika
Wijnroute, Kaapstad & Route 62 Zuid-Afrika
Een bijzondere self-drive rondreis door de West Kaap van Zuid-Afrika. Deze rondreis is een combinatie van het bruisende Kaapstad, de rustige...
Staat uw reis er niet tussen?

Niet gevonden waar u naar op zoek bent? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Bel ons op 020 - 675 98 62 of vul het contactformulier in.

Neem contact met ons op