Zeilvakantie Griekenland

Wil je graag op Zeilvakantie door Griekenland? Ga op reis met je eigen jacht en ontdek de eindeloze hoeveelheid eilandjes die dit land te bieden heeft, helemaal in je eigen tempo. Heb je geen of weinig zeilervaring? Dat is geen enkel probleem! Met een van onze eigen Nederlandstalige schippers aan boord, kun je meezeilen in Griekenland en heerlijk vertoeven op het zeiljacht.

Deze zeilreizen zijn beschikbaar in alle delen van Griekenland! De lengte is natuurlijk ook per reis veelal aan te passen. Hieronder zie je een aantal voorbeeldreizen per regio en mocht je andere ideeën of wensen hebben, bel of mail ons!

Voorbeeldreizen Zeilvakantie Griekenland

7 dagen
Vanaf € 450 p.p.
Zeilen Saronische golf
Zeilen Saronische golf
Vaar langs de eilanden gelegen in de Saronische Golf én pak de prachtige hoofdstad Athene mee in deze zeilreis door de Saronische Golf!
14 dagen
Vanaf € 900 p.p.
Zeilen Ionische eilanden
Zeilen Ionische eilanden
Een zeilreis met veel "wow"-momenten! Vaar van eiland naar eiland en laat je meenemen in de Griekse sferen met een vleugje Italië.
7 dagen
Vanaf € 450 p.p.
Zeilen Corfu
Zeilen Corfu
Prachtige baaien op Corfu, het vaste land en als kers op de taart varen we ook nog naar Paxos! Een klein stukje Griekse hemel op aarde.
7 dagen
Vanaf € 450 p.p.
Zeilen Dodekanesos
Zeilen Dodekanesos
De Dodekanesos eilanden zijn prachtig. Typisch authentieke Griekse eilanden zoals wij ze de moeite waard vinden. Ontdek Griekenland.
14 dagen
Vanaf € 850 p.p.
Zeilen Sporaden
Zeilen Sporaden
Het ultieme Mamma Mia gevoel, met de wind door je haren een prachtige zeilreis maken langs de Sporaden. Ontdek ook de bijzondere eilandjes!
14 dagen
Vanaf € 900 p.p.
Zeilen Cycladen
Zeilen Cycladen
Maak een oneindige zeilreis langs de Cycladen en ontdek eilanden zoals Kea, Mykonos, Naxos en natuurlijk mag Santorini niet ontbreken.
Staat uw reis er niet tussen?

Niet gevonden waar u naar op zoek bent? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Bel ons op 020 - 675 98 62 of vul het contactformulier in.

Neem contact met ons op