Winterse reizen

Ontdek winter wonderland… de prachtige winterse taferelen, besneeuwde bomen, een dagje op een sneeuwscooter over de bevroren meren, een sneeuwschoen wandeling, een excursie met de husky honden en misschien wel een nachtje beleven in het ijs hotel?! Natuurlijk hoopt iedereen op dat prachtige Noorderlicht en de kans is nog steeds groot. In het winterseizoen wordt gemiddeld 2x per week het Noorderlicht gespot bij onbewolkt weer.

Wij hebben een aantal reizen voor u samengesteld maar zit uw perfecte reis er nog niet helemaal tussen en wilt u nog iets extra’s of andere excursies? De reizen zijn op maat aanpasbaar, dus vraag ons gerust naar de mogelijkheden. Wij kunnen dan samen met uw prachtige reis naar Fins Lapland samenstellen. Ook bieden wij u prachtige reizen langs de Noorse Fjorden met de Hurtigruten,….kortom genoeg te doen deze winter!

Terug naar Reistypes

Voorbeeldreizen Winterse reizen

6 dagen
Vanaf € 1500 p.p.
IJsland rondreis
IJsland rondreis
Wilt u van te voren alle dagen vol hebben met georganiseerde excursies, of het land op eigen tempo verkennen? In deze reis worden deze...
6 dagen
Vanaf € 1549 p.p.
Stedentrip Tromsø en Malangen
Stedentrip Tromsø en Malangen
Kies voor een 6-daagse reis naar de grootste stad in het Noorden van Noorwegen, Tromsø. De perfecte stad om het Noorderlicht te bekijken!...
Pagina 3 van 3
Staat uw reis er niet tussen?

Niet gevonden waar u naar op zoek bent? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Bel ons op 020 - 675 98 62 of vul het contactformulier in.

Neem contact met ons op