Voordeeluitjes

Voordeeluitjes

Waarom staan de reizen van Voordeeluitjes niet op de website van Interfact Travel?

Het zou kunnen zijn dat u een reis heeft gezien via Voordeeluitjes, echter dat u deze niet terugvindt op onze website. Interfact Travel werkt namelijk samen met Voordeeluitjes, maar op onze website tonen wij alleen het eigen reisaanbod. Het reserveren van de reis die u heeft gezien, kan alleen rechtstreeks via de website van Voordeeluitjes.

Wat is voordeeluitjes?

Voordeeluitjes is inmiddels uitgegroeid tot de grootste arrangementenspecialist van Nederland. Het aanbod bestaat uit hotels en vakantieparken in Nederland, de Benelux, Duitsland, Oostenrijk, Hongarije, Frankrijk, Italië en Kroatië. 

Dagelijks sluiten ze nieuwe hotels, B&B's, vakantieparken en campings aan met het doel om nog meer uniek aanbod voor de gasten te creëren tegen de meest optimale prijs. De locatie doet haar best een compleet arrangement te bieden zoals (naast een overnachting met ontbijt) een welkomstdrankje, één of meer diners, wandel- of fietsroutes, vrij gebruik van luxe faciliteiten of een korting op een leuke activiteit. 

Ruimbagage bijboeken?

Wanneer u een reis heeft geboekt via de website van Voordeeluitjes, is dit standaard inclusief handbagage conform voorwaarden van de luchtvaartmaatschappij en exclusief ruimbagage. Ruimbagage dient u zélf bij te boeken. 

U reserveert via de website van Voordeeluitjes uw gewenste reis en ontvangt van ons de factuur en de vouchers. De betaling geschiedt alleen per bankoverschrijving (creditcard betalingen niet mogelijk). 
Wanneer de betaling volledig is voldaan én verwerkt in ons systeem, ontvangt u van ons het benodigde boekingsnummer en eventueel e-mailadres om in te loggen op de website van de desbetreffende luchtvaartmaatschappij. Volgt u de benodigde links en aanvullende informatie in de mail voor het inloggen.

Indien u vragen heeft, dan horen of lezen wij die graag. Ook voor, tijdens en na uw vakantie staan wij tot uw beschikking.