Verrassingsreizen

Stel je eens voor…..je vrienden vragen het bijna dagelijks “weet je al wat??” maar elke keer is het antwoord “nee, spannend he!?” En dan is het zo ver 10 dagen voor vertrek vallen de tickets op de mat! Ineens weet je wel de aankomst en vertrek locatie, meer verder blijft het een verrassing totdat je aankomt op de luchthaven van bestemming. Dan pas krijg je een enveloppe in je handen met al je vouchers en tickets voor je gehele vakantie en weet je waar je heen gaat.

Wij dagen je uit! Stap uit die comfort zone, het heeft alleen maar voordelen! Je hoeft geen tijd te besteden van te voren met het googlen van je bestemming, van je hotels, waar je gaat liggen om te zonnen, waar je gaat eten, etc. etc…. Gewoon gaan en we zien wel! Wij zorgen voor de juiste hotels of appartementen want we willen wel dat je lekker slaapt. Wij hebben al deze locaties bezocht en staan volledig achter al onze bestemmingen! Je kunt er dus van op aan dat je een hele fijne tijd zult beleven.

Terug naar Reistypes

Voorbeeldreizen Verrassingsreizen

13 dagen
Vanaf € 995 p.p.
13 dagen Lesbos & Kreta
13 dagen Lesbos & Kreta
Deze combinatie is er één die je niet snel bedenkt, maar wij hebben afgelopen jaar Lesbos bezocht en waren opslag verliefd op het eiland....
Staat uw reis er niet tussen?

Niet gevonden waar u naar op zoek bent? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Bel ons op 020 - 675 98 62 of vul het contactformulier in.

Neem contact met ons op