Ryanair

Uw vlucht met Ryanair

U kunt met uw paspoort óf ID-kaart inchecken via de desbetreffende websites. Als u NIET van te voren incheckt betaald u hiervoor op de luchthaven!!

RYANAIR inloggen / inchecken

1. Klik hier om naar de website te gaan van Ryanair.

2. Klik bovenaan de pagina op 'mijn boekingen'

3. Vul in de rechterkolom (genaamd "Geen account? Check hier in" ) uw boekingsnummer in: ..... én het emailadres:

sales@deals-supply.nl

4. Klik op 'ga'

5. Klik op 'inchecken' (de boardingpassen dient u uit te printen en mee te nemen wanneer u bent ingecheckt!)

Indien u ervoor kiest geen stoel te kopen kunt u 48 uur voor elke vertrekkende vlucht inchecken en zal er willekeurig een stoel aan worden toegewezen (kosteloos).


Anders kunt u al vanaf 60 dagen voor vertrek inchecken, door een stoel te kopen.

Hieronder een naar een demonstratie filmpje van Ryan Air. Zo kunt u precies zien hoe het online inloggen/inchecken werkt op de website van Ryan Air.

Wij raden u aan om online in te checken. Voor het inchecken op de luchthaven berekent Ryan Air €50,- euro incheck kosten. Voor een heruitgave van uw boardingpass berekent Ryan Air €15,- euro.

Heeft u een vraag over uw hand en/of ruimbagage? Klikt u dan hier voor de bagageregels van Ryan Air.

Komt u er niet uit, en heeft u hulp nodig met het bijboeken van eventuele extra's of online inchecken? Raden wij u aan om eerst contact op te nemen met Ryan Air. Dit kan gemakkelijk via de live chat op hun website. Klikt u hier om direct met een medewerker van Ryan Air te chatten. Daarnaast kunt u ook altijd contact opnemen met TRAVELDEAL; 088-2053500 (Nederlands)