Traveldeal

Traveldeal

Staan de Traveldeal reizen niet op de website van Interfact Travel?

Het zou kunnen zijn dat u een reis heeft gezien via Traveldeal, echter dat u deze niet terugvindt op onze website. Interfact Travel werkt namelijk samen met Traveldeal, maar op onze website tonen wij alleen het eigen reisaanbod. Het reserveren van de reis die u heeft gezien, kan alleen rechtstreeks via de website van Traveldeal.

Wat is Traveldeal?

Traveldeal biedt exclusief geselecteerde deals met tot 70% korting & 24/7 klantenservice.
Zij bieden een grote verscheidenheid aan reizen: Weekendje weg, Stedentrips, Aan de kust, Wellness, Zonvakanties, Natuur, All-inclusive, Culinair, Alleenreizigers.

Ruimbagage bijboeken?

Wanneer u een reis heeft geboekt via de website Traveldeal, is dit standaard inclusief handbagage conform voorwaarden van de luchtvaartmaatschappij en exclusief ruimbagage. Ruimbagage dient u zélf bij te boeken. 

De reservering voor uw favoriete reis maakt u via de website van Traveldeal, daarna ontvangt u van ons spoedig de reisbescheiden per mail. De betaling van uw reis verloopt via Traveldeal. In de reisbescheiden vindt u uw boekingsnummer en eventueel e-mailadres om in te loggen op de website van de desbetreffende luchtvaartmaatschappij. Volgt u de benodigde links en aanvullende informatie in de mail voor het inloggen. Mocht u vragen hebben, laat het dan gerust aan ons weten!