Tinos

Tinos Griekenland | Wat is er te doen?

Tinos Griekenland tijdens een rustige vakantie ontdekken? Bij het massatoerisme is een vakantie naar Tinos nog niet erg bekend, wel bij de Grieken zelf vanwege religieuze redenen. Op Tinos staat namelijk de kerk van de heilige Moeder Maria waar ieder jaar duizenden gelovigen naartoe komen om te bidden. Het is één van de populairste pelgrimsoorden van Griekenland. De grootste trekpleister van het eiland zijn de ruim 60 traditionele dorpen. Ze lijken veel op elkaar, maar zijn allemaal anders. Tinos is ook het eiland van de Duiventorens, eerst waren het heel eenvoudige bouwwerken, maar later werden dit echte meesterwerken. Een van de mooiste dorpen is Kardiani in het noordwesten van het eiland. Dit dorp is tegen een heuvel gebouwd en de wandeling door het dorp zorgt voor een blijvende herinnering.

Tinos en Naxos, Paros of Andros?

Wilt u vanuit Tinos ook de omliggende eilanden ontdekken tijdens een combinatiereis? Ga eilandhoppen naar Tinos, Naxos, Paros en of Andros! Wij weten de leukste plekjes voor u samen te stellen in een onvergetelijke reis.

Tinos | Hoe hebben wij het ervaren?

Wij sliepen op Tinos in Porto Raphael apartments in Agios Ioannis, een erg rustig plaatsje aan een prachtig zandstrand. De accommodatie is - vonden wij - wel één van de allerfijnste in Griekenland! Een zwembad hebben ze niet maar het zandstrand dat langzaam afloopt in zee maakt dit meer dan goed. Vanuit hier hebben wij het eiland ontdekt met een huurauto en als wij u één tip mogen geven, ga er ook op uit! Het eiland is zeer afwisselend en mooi, de stranden, de baaien, de duiventillen, de dorpen en natuurlijk de indrukwekkende kerk in Tinos-stad.

Meer weten over Tinos?

Wilt u meer weten over uw wellicht nieuwe bestemming: Tinos? Stel gerust uw vragen of geef uw wensen door voor uw (combinatie)reis naar Tinos!

Terug naar Tinos

Voorbeeldreizen Tinos

Pakketreis
Vanaf € 689 p.p.
Agios Ioannis - Porto Raphael
Agios Ioannis - Porto Raphael
Porto Raphael is een traditioneel, verzorgd en comfortabel appartementencomplex omgeven door een prachtige tuin op slechts 30 meter van zee....
Pakketreis
Vanaf € 920 p.p.
Kionia - Big Blue
Kionia - Big Blue
Gebouwd in traditionele stijl met lokale materialen zijn deze 11 luxe appartementen de perfecte bestemming voor uw verblijf in Kionia op...
Staat uw reis er niet tussen?

Niet gevonden waar u naar op zoek bent? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Bel ons op 020 - 675 98 62 of vul het contactformulier in.

Neem contact met ons op