Stedentrip Finland

Stedentrip Finland

Stedentrip naar Finland? Wij hebben alle leuke hoogtepunten voor je op een rij gezet. Wat dacht je bijvoorbeeld van Helsinki?

Citytrip Finland

Voor een citytrip Finland moet je natuurlijk naar Helsinki, de hoofdstad van Finland. Geniet van een weekend Finland en ontdek deze bijzondere stad, omringd door water. Heb je specifieke wensen of wil je graag meer informatie over een stedentrip naar Finland? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen.

Stedentrip Helsinki

De Finse hoofdstad Helsinki ligt centraal aan de kust in het zuiden van het land. De zomernachten duren in Helsinki slechts 5 uur, terwijl de zon in de winter slechts 6 uur schijnt. Ook komen hierdoor de fenomenen middernachtzon en poollicht voor. Middernachtzon betekent dat de zon tijdens de zomer ook een dag per jaar om middernacht te zien is. Poollicht of noorderlicht is het verschijnsel waarbij een indrukwekkend spectrum van kleuren tijdens de donkere winternachten de hemel oplicht in de vorm van bogen en stralen.

Meer informatie over een stedentrip naar Finland?

Wil je meer weten over een stedentrip naar Finland? Laat je meenemen door de tips en leuke aanbevelingen van Interfact Travel om je trip onvergetelijk te maken. Heb je vragen? Neem dan contact met ons op.

Terug naar Stedentrip Finland

Voorbeeldreizen Stedentrip Finland

4 dagen
Vanaf € 850 p.p.
4 dagen Citytrip Helsinki
4 dagen Citytrip Helsinki
Citytrip Helsinki. Bekijk de indrukwekkende architectuur. Verblijf in Helka Hotel
Staat uw reis er niet tussen?

Niet gevonden waar u naar op zoek bent? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Bel ons op 020 - 675 98 62 of vul het contactformulier in.

Neem contact met ons op