Ski Safaris

Avontuur beleven én ontspanning, een ski safari is voor iemand die houdt van skiën, maar toch iets extra's wil. Ski van de ene naar de andere plek en overnacht dus iedere keer op een andere plek of vanuit één hotel steeds dagtochten maken. Er is van alles mogelijk. Uit de waan van de dag, even helemaal weg zijn. Telkens een nieuw avontuur beleven, en nieuwe uitzichten. Uiteraard worden onze reizen aangeboden met respect voor mens, dier en milieu.

Voor geoefende langlaufers bieden we skisafari's, skitrektochten met- of zonder gids door de indrukwekkende natuur- en wintersportgebieden van Noorwegen.

Reisaanbod Ski Safaris

8 dagen
Vanaf € 837 p.p.
8 dagen Ski Safari Hindsaeter
8 dagen Ski Safari Hindsaeter
Een programma bedoeld als introductie van de ruige Noorse natuur, maar ook voor degene die al veel in Noorwegen gereisd hebben en iets...
7 dagen
Vanaf € 1320 p.p.
7 dagen Ski Safari Peer Gynt Tour
7 dagen Ski Safari Peer Gynt Tour
Langlauftocht door het Peer Gynt gebied, aan de westzijde van het Gudbrandsdal. De bestemmingen langs de route zijn bekende skidorpjes met...
Staat uw reis er niet tussen?

Niet gevonden waar u naar op zoek bent? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Bel ons op 020 - 675 98 62 of vul het contactformulier in.

Neem contact met ons op