Shortbreak IJsland

Korte vakantie IJsland?

Ga op korte vakantie naar IJsland. De perfecte bestemming voor jouw shortbreak! Het is een van de beste bestemmingen van de wereld en welke de unieke erfenis van een besneeuwde, met ijs gevulde regio heeft. Als je op zoek bent naar een geweldige tijd met vrienden, gezin of familie, dan is Reykjavik de beste plek om te vertoeven.

IJsland heeft een verscheidenheid aan voortreffelijke gerechten te bieden. De vismarkt is een geweldige plek om te dineren, waar de lekkerste vis / vleesgerechten, drankjes en desserts allemaal in een betaalbaar budget zijn inbegrepen.

De ultieme bestemming voor een short winterbreak!

Shortbreak naar IJsland

Even op adem komen tijdens een shortbreak naar IJsland? Wij geven je gelijk! Vanuit de hoofdstad Reykjavik ontdek je de veelzijdige land met prachtige natuur, gletsjermeren en natuurlijk de lagunes. Onze reisadviseurs helpen je graag bij het samenstellen van je ultieme shortbreak naar IJsland! Wij bieden uiteenlopende excursies waardoor er voor ieder wat wils is! Deel je wensen met ons en wij komen met een verrassend leuk voorstel. Wil je nog even oriënteren? Bekijk dan de inspirerende IJsland voorbeeldreizen of ontdek meer over IJsland.

Terug naar Shortbreak IJsland

Voorbeeldreizen Shortbreak IJsland

6 dagen
Vanaf € 1499 p.p.
6 dagen IJsland - Diamonds tour
6 dagen IJsland - Diamonds tour
IJsland ontdekken op een bijzondere manier, niet met een grote groep mensen maar juist met een klein groepje! Dit maakt de beleving van...
5 dagen
Vanaf € 1049 p.p.
Rondreis IJsland 5 dagen
Rondreis IJsland 5 dagen
IJsland, een magisch land dat direct bij iedereen tot de verbeelding spreekt! Elfjes, lagunes, watervallen, noorderlicht en zo kunnen we nog...
Staat uw reis er niet tussen?

Niet gevonden waar u naar op zoek bent? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Bel ons op 020 - 675 98 62 of vul het contactformulier in.

Neem contact met ons op