Shortbreak IJsland

IJsland, een magisch land dat direct bij iedereen tot de verbeelding spreekt! Elfjes, lagunes, watervallen, noorderlicht en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Het wordt ook wel het land van “fire and ice” genoemd. In tegenstelling tot bijvoorbeeld Fins Lapland en Noorwegen wordt het hier in de winter niet zo extreem koud. Hierdoor is het een prachtige bestemming voor het hele gezin.

Deze reizen hebben wij zelf samengesteld met de genoemde excursies inclusief. Natuurlijk is alles op maat aan te passen. Er is nog veel meer mogelijk, geef ons uw exacte wensen en wij gaan aan de slag met uw reisvoorstel op maat!

Voorbeeldreizen Shortbreak IJsland

6 dagen
Vanaf € 1499 p.p.
6 dagen IJsland - Diamonds tour
6 dagen IJsland - Diamonds tour
IJsland ontdekken op een bijzondere manier, niet met een grote groep mensen maar juist met een klein groepje! Dit maakt de beleving van...
5 dagen
Vanaf € 1049 p.p.
Rondreis IJsland 5 dagen
Rondreis IJsland 5 dagen
IJsland, een magisch land dat direct bij iedereen tot de verbeelding spreekt! Elfjes, lagunes, watervallen, noorderlicht en zo kunnen we nog...
Staat uw reis er niet tussen?

Niet gevonden waar u naar op zoek bent? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Bel ons op 020 - 675 98 62 of vul het contactformulier in.

Neem contact met ons op