Secret Escapes

Secret Escapes

Interfact Travel & Secret Escapes

Indien u een vakantie heeft gevonden en wellicht hebt gereserveerd via Secret Escapes is het mogelijk dat deze wordt uitgevoerd in samenwerking met Interfact Travel. Sommige van deze bestemmingen worden niet in ons standaard aanbod getoond, maar worden wel door ons, voor u gereserveerd.

Secret Escapes is een reisagent die exclusieve prijzen voor luxe en zorgvuldiggeselecteerde hotels regelt. Deze reizen worden aangeboden met kortingen die somswel tot wel 70% voordeliger zijn. Secret Escapes biedt reizen aan waarvan ze overtuigd zijn dat ze ver boven de andereuitsteken. Alleen 4- en 5 sterren accommodaties worden aangeboden.

De reisexperts stellen op basis van een zeer zorgvuldige selectie een aanbieding van luxehotels en wellnessresorts samen. Van boetiekhotels in een landelijke omgeving totprachtige designhotels, en van vijfsterren-wellnessreizen tot tropische strandvakanties.

Er wordt alleen samengewerkt met hotels die de leden een exclusief aanbod kunnenaanbieden – ze zorgen goed voor de leden en zoeken voor hen prijzen die gewoonwegnergens anders te vinden zijn. Secret Escapes is ook altijd op zoek naar de extra’s dieeen verblijf in de hotels nog specialer maken: kamer-upgrades, een fles champagne, eenmassage, dat soort dingen.

U reserveert via Secret Escapes uw droomreis en van ons ontvangt u de factuur en de vouchers.De betaling geschiedt alleen per bankoverschrijving (creditcard betalingen niet mogelijk). Indien u vragen hebt, dan horen of lezen wij die graag. Ook voor, tijdens en na uw Secret Escapes vakantie staan wij tot uw beschikking.