Secret Escapes

Secret Escapes

Waarom zie ik de reis van Secret Escapes niet terug op de website van Interfact Travel?

Indien u een vakantie heeft gevonden en wellicht hebt gereserveerd via Secret Escapes is het mogelijk dat deze wordt uitgevoerd in samenwerking met Interfact Travel. Sommige van deze bestemmingen worden niet in ons standaard aanbod getoond maar worden wel door ons, voor u gereserveerd. Het is niet mogelijk om deze reizen rechtstreeks via Interfact Travel te boeken.

Wat is Secret Escapes?

Secret Escapes is een reisagent die exclusieve prijzen voor luxe en zorgvuldig geselecteerde hotels regelt. Deze reizen worden aangeboden met kortingen die soms wel tot wel 70% voordeliger zijn. Secret Escapes biedt reizen aan waarvan ze overtuigd zijn dat ze ver boven de andere uitsteken. Alleen 4- en 5 sterren accommodaties worden aangeboden.

De reisexperts stellen op basis van een zeer zorgvuldige selectie een aanbieding van luxehotels en wellnessresorts samen. Van boetiekhotels in een landelijke omgeving totprachtige designhotels, en van vijfsterren-wellnessreizen tot tropische strandvakanties.

Er wordt alleen samengewerkt met hotels die de reizigers een exclusief aanbod kunnen aanbieden. Ook wordt er altijd gezocht naar extra's zoals een kamer-upgrade of fles champagne dat een verblijf in de hotels nog specialer maakt.

Ruimbagage bijboeken?

Wanneer u een reis heeft geboekt via de website van Secret Escapes, is dit standaard inclusief handbagage conform voorwaarden van de luchtvaartmaatschappij en exclusief ruimbagage. Ruimbagage dient u zélf bij te boeken. 

U reserveert via de website van Secret Escapes uw droomreis en ontvangt van ons de factuur en de vouchers. De betaling geschiedt alleen per bankoverschrijving (creditcard betalingen niet mogelijk). 
Wanneer de betaling volledig is voldaan én verwerkt in ons systeem, ontvangt u van ons het benodigde boekingsnummer en eventueel e-mailadres om in te loggen op de website van de desbetreffende luchtvaartmaatschappij. Volgt u de benodigde links en aanvullende informatie in de mail voor het inloggen.

Indien u vragen heeft, dan horen of lezen wij die graag. Ook voor, tijdens en na uw vakantie staan wij tot uw beschikking.