Verrassingshoppen Ionische Eilanden

Stelt u zich eens voor. Uw vrienden vragen het bijna dagelijks “weet je al wat?” maar elke keer is het antwoord “nee, spannend he!?” En dan is het zover 10 dagen voor vertrek vallen de tickets op de mat! Ineens weet u wel de aankomst en vertrek locatie, meer verder blijft het een verrassing totdat je aankomt op de luchthaven van bestemming. Dan pas krijg je een enveloppe in je handen met al je vouchers en tickets voor je gehele vakantie en weet je waar je heen gaat.

  • Aankomst Griekenland
  • Vertrek vanaf Griekenland
  • Transfer Inclusief
  • Ferry Inclusief
  • Verzorging Logies & ontbijt

Hoogtepunten

  • Verrassing!
Lees meer over deze reis

Uw reisschema

Dag tot dag

  • 1It's a big surprise!
Bekijk volledige reisschema
Reisverslag
“Van te voren wisten we niet naar welke eilanden we wilden en hebben daarom deze verrassingsreis geboekt. We hebben 1 volle dag Athene gehad en verder 3 mooie eilanden bezocht waar we op elk eiland 3 volle dagen verbleven.”
Libby Rodermond
Lees het hele reisverslag

Verrassingshoppen Ionische Eilanden

Wij dagen u uit! Stap uit die comfort zone, het heeft alleen maar voordelen! U hoeft geen tijd te besteden van te voren met het googlen van uw bestemming, van uw hotels, waar u gaat liggen om te zonnen, waar u gaat eten, etc. etc…. Gewoon gaan en u ziet wel Wij zorgen voor de juiste hotels of appartementen want we willen wel dat u lekker slaapt. Wij hebben al deze locaties bezocht en staan volledig achter al onze bestemmingen! U kunt er dus van op aan dat u een hele fijne tijd zult beleven. 

Kortom doe het eens anders en vertrouw op onze kennis en expertise. Wij verklappen u niks over de bestemming en ook kunnen wij de bestemming niet meer wijzigen wanneer u de tickets heeft ontvangen. Dit zijn de voorwaarden die wij hanteren.

Verrassingshoppen Ionische Eilanden

Houdt u van verrassingen? Laat u dan eens geheel verrassen met deze reis. Even niet van tevoren kijken waar u precies terecht komt, maar uzelf gewoon helemaal laten verrassen. Durft u dat aan? … of kijkt u liever nog even heel het internet na om uit te stippelen waar u precies naartoe gaat, zijn het wel écht zandstranden, welke restaurants zijn er in de buurt en wat u er precies kunt eten…Kunt u hier misschien voor één keertje van  afstappen en de uitdaging aan gaan?


Wij regelen voor u een compleet verzorgde reis incl. retourvlucht, transfers en accommodaties. Het enige wat u hoeft te doen is aan te geven hoelang u wenst te gaan en wij zorgen voor een mooi arrangement Thuis ontvangt u de vliegtickets zo’n 8 – 10 dagen voor uw vertrek. U vliegt naar uw bestemming en daar ligt een envelop voor u klaar met de vouchers en de benodigde reisbescheiden.

U gaat minimaal naar 2 verschillende eilanden en maximaal 4 eilanden.Wij kunnen wel alvast aangeven dat u ten alle tijden in verzorgde accommodaties verblijft met eigen bad- en slaapkamer.

Foto's verrassingshoppen

Krijg een beeld van Griekenland en uw potentiele bestemmingen

Prijzen

Onderstaand vindt u het prijzenoverzicht voor deze reis

Overzicht vanaf prijzen
mei (vanaf prijs) 8 dagen€ 1.279 12 dagen€ 1.519 15 dagen€ 1.599
juni & september (vanaf prijs) 8 dagen€ 1.399 12 dagen€ 1.679 15 dagen€ 1.819
juli & augustus (vanaf prijs) 8 dagen€ 1.549 12 dagen€ 2.319 15 dagen€ 2.449

Prijzen van verrassingshoppen zijn per persoon o.b.v. 2 personen en inclusief: 
- Retourvlucht vanaf Amsterdam & incl. 20KG ruimbagage
- 7, 11 of 14 nachten in hotels/appartementen (1, 2, 3 of 4 persoonskamers)
- alle transfers van (lucht)haven – hotel – (lucht)haven
- alle ferrytickets & binnenlandse vluchten
** Indien uw vertrekdatum in twee periodes valt, berekenen wij uw offerte op maat.

Exclusief:
- Reserveringskosten: EUR 25,- totaal
- Calamiteitenfonds: EUR 2,50 totaal

Dag 1: It's a big surprise!

It's a big surprise!

Verrassing!

Ergens in Griekenland.

Locatie

Geinteresseerd in deze reis?
Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! Bel ons op 020 – 675 98 62 of
Vraag een offerte aan
Andere voorbeeldreizen
8 dagen
Vanaf € 979 p.p.
Verrassingshoppen Sporaden
Verrassingshoppen Sporaden
Wij dagen u uit! Stap uit die comfort zone, het heeft alleen maar voordelen! U hoeft geen tijd te besteden van te voren met het googlen van...