Flotten, husky's, kanoën & bevers!

Rondreis Zweden met kind

Rondreis Zweden met kind op de planning voor dit jaar? Ontdek deze voorbeeldreis. Klarälven Camping is de thuisbasis tijdens deze vakantie. Prachtig gelegen aan de Klarälven rivier wordt jullie tijdelijke woonadres een comfortable vakantiehut. Alle muren zijn rood met wit in de verf gezet, geen twijfel mogelijk, jullie zijn in wonderschoon Zweden! Naast de geplande activiteiten zijn er op de camping voldoende mogelijkheden voor kinderen om stoom af te blazen.

 • Luchthaven Oslo of Gothenburg
 • Autohuur inclusief
 • Verblijf vakantie cabin

Hoogtepunten

 • Kanotocht
 • Elandpark
 • Flot bouwen en raften
 • Husky wandeling
Lees meer over deze reis

Uw reisschema

Dag tot dag

 • 1Zondag aankomst Zweden
 • 2Maandag kanotocht op de Röjdån rivier bij Torsby
 • 3Dinsdag bezoek elandenpark
 • 4Woensdag rafting met een zelfgebouwd vlot
 • 5Donderdag beversafari
Bekijk volledige reisschema
Reisverslag
“"Hello winter! Welke winterkleding neem jij mee?"”
Gaby Verdam
Lees het hele reisverslag

Rondreis Zweden met kind

Accommodatie

De vakantiehut heeft 2 slaapkamers met stapelbedden, een woongedeelte met kitchenette en douche / toilet. Gezellig met de hele familie bereiden jullie je eigen potje.

Op nog geen 2 km ligt de dichtstbijzijnde supermarkt in het centrum van Stöllet. Maar jullie kunnen ook heerlijk uit eten gaan in de regio om kennis te maken met typische homemade zweedse gerechten!

Over het ontbijt, beddengoed en de eindschoonmaak hoeven jullie je geen zorgen te maken, alles is inbegrepen. Om de dag vult het personeel van de camping de keuken aan met alles wat nodig is om ’s morgens te ontbijten.

Tijdens de week zorgt “Vildmark i Värmland” iedere dag voor een leuke activiteit tijdens jullie verblijf. En mochten jullie zin hebben in nóg meer avontuur, loop dan even naar het kantoor in Torsby waar ze jullie graag helpen bij het boeken van extra activiteiten.

Neem de hele familie vast even mee....

Hieronder zie je alvast een impressie van deze mooie reis! Geniet mee met het hele gezin. Veel plezier!!

Prijzen familiereis Zweden

Dit is een vanaf prijs. Wanneer je deze reis of een zo een soort reis aanvraagt dan zullen wij de prijs op dat moment opvragen.

Vanaf prijs
4 personen in een appartement 4 personen€ 590

Inbegrepen:

- 6 nachten in een comfortabele camping-Stuga op Klarälven Camping in Stöllet (SE)
- Servicepakket: ontbijt, beddengoed, handdoeken en eindschoonmaak
- Activiteiten voor de hele week.
(Geen transfers inbegrepen, huurauto nodig voor sommige activiteiten)
- Kanovaren op de Rödjan-rivier
- Bezoek aan het elandenpark in Ekshärad
- Vlot bouwen en raften
- Beversafari
- Wandelen met husky's

Niet inbegrepen:

- Internationale vlucht, deze kunnen wij wel voor je boeken als je niet met eigen auto reist.
- Huurauto voor het hele verblijf (vereist om de accommodatie en enkele van de inbegrepen activiteiten te bereiken) Afstand vanaf Oslo ca. 210 km / 3 h Afstand vanaf. Göteborg ca. 360 km / 4 uur 30 min. Deze kunnen wij wel voor je boeken als je niet met eigen auto reist.

Dag tot dag

Dag 1: Zondag aankomst Zweden

Na aankomst gaan jullie de huurauto ophalen en rijden jullie van de luchthaven naar Stollet. Aangekomen, checken jullie in. Er wacht jullie een warm welkom in de gezellige vakantiehut voor een heerlijke week!

Dag 2: Maandag kanotocht op de Röjdån rivier bij Torsby

Met jullie eigen huurauto rijden jullie in 35 minuten naar Torsby. Hier stappen jullie in de kano en paddelen jullie met een ervaren gids over de Röjdån rivier. De heenweg is tegen de stroom in maar de rivier is afgedamd dus echt hard hoef je niet te werken. Halverwege houden jullie een pauze op een rustplaats aan de oever. Wellicht hebben jullie inmiddels trek gekregen. Dus gaan jullie een vuurtje stoken zodat jullie heerlijke zweedse snacks kunnen grillen. Vervolgens keren jullie om en glijden jullie moeiteloos stroomafwaarts terug naar Torsby.

Dag 3: Dinsdag bezoek elandenpark

De rondleiding begint om 11:00 uur in het elandenpark "Värmlands Moose Park" bij Ekshärad. Jullie rijden er zelf in 40 minuten naartoe. jullie krijgen spannnende verhalen te horen over de koning van het bos. Je komt hier echt dicht bij de dieren en sommigen vinden het zelfs leuk om geaaid te worden!

Dag 4: Woensdag rafting met een zelfgebouwd vlot

Om 9.30 uur gaan jullie beginnen; vlotten bouwen! Na een korte introductie kunnen jullie zelf aan de slag. Ieder gezin bouwt onder toeziend oog zijn eigen “Tom Sawyer” vlot (kinderen moeten worden vergezeld door ten minste één volwassene).

Tijdens het bouwen brengen jullie, met hulp van de gids, jullie auto alvast naar de eindbestemming. En als het vlot dan eindelijk af is en iedereen er klaar voor is, kan het spektakel beginnen! De hele middag dobberen julllie met eigen vlot op de Klarälven rivier. Jullie kunnen zelfs een hapje eten op het vlot. Bij de finish halen jullie het vlot weer uit elkaar en rijden jullie terug naar de camping .

Dag 5: Donderdag beversafari

Overdag is vrij door jullie in te vullen.

Onze tip: bezoek Mårbacka, het huis van Selma Lagerlöf, de auteur van "Nils Holgersson" en Nobelprijswinnares. Een fantastisch landgoed voor het hele gezin.

'S Avonds begint de beversafari vanaf de camping. Een gids brengt jullie naar het startpunt en langs de Klarälven spotten jullie de bevers in hun natuurlijke habitat. Voor het teruggaan naar de camping, is er nog een pauze met een hapje rond het kampvuur.

*Start juni & juli 18.00 uur, 17 augustus 17.00 uur

Locatie

Geinteresseerd in deze reis?
Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! Bel ons op 020 – 675 98 62 of
Andere voorbeeldreizen
7 dagen
Vanaf € 1599 p.p.
Rondreis Lapland
Rondreis Lapland
Ga nu mee! Een echte polar adventure waarbij je geheel Lapland doorkruist. Zweden, Noorwegen en Finland allemaal in 1 reis. Allerlei...
12 dagen
Vanaf € 1899 p.p.
Familiereis Zuid Afrika
Familiereis Zuid Afrika
Op safari met je vader of moeder in big 5 game reserves; slapen in safari tenten of een boomhut. Samen met een astronoom ’snachts naar de...