8 dagen Paros & Santorini

Geniet tijdens deze 8-daagse combinatiereis van twee mooie eilanden van de Cycladen, Santorini en Paros. U vaart van eiland naar eiland en op elk eiland wordt u opgevangen en per transfer naar uw accommodatie gebracht.

Laat u verrassen door de Griekse gastvrijheid en fijne specialiteiten.

 • Aankomst op Santorini
 • Vertrek vanaf Santorini
 • Transfers Inclusief
 • Ferry's Inclusief
 • Reis op maat Optioneel
 • Duur 8 dagen

Hoogtepunten

 • Vissersplaatsje Naoussa op Paros
 • Oer-Griekse taverna's
 • Prachtige zonsondergang op Santorini
Lees meer over deze reis

Uw reisschema

Dag tot dag

 • 1Aankomst Santorini
 • 2Varen naar Paros
 • 3Paros
 • 4Paros
 • 5Varen naar Santorini
 • 6Santorini
 • 7Santorini
 • 8...
Bekijk volledige reisschema

8 dagen Paros & Santorini

Combineer the best of both met Paros en Santorini, onderdeel van de Griekse Cycladen. Wij hebben een 8 daagse reis voor u samengesteld maar heeft u voorkeur voor aanpassingen, laat het ons dan gerust weten!

Paros vakantie

Een vakantie op Paros is een bezoek aan een bergachtig eiland met ongerepte natuur en schilderachtige dorpjes. Op Paros beschikt het stadje Parikia over een voornamelijk autovrije kern met kleine winkelstraatjes, een kleine haven en een gezellige boulevard.Breng tijdens uw vakantie op Paros ook een bezoek aan het vissersplaatsje Naoussa. Het is een stukje kleiner, maar minstens net zo pittoresk als de rest van Paros. Ook hier vindt u een wirwar van steegjes en smalle straatjes met winkels, barretjes en eetgelegenheden.

Parikia Griekenland

Parikia is de interessantste plaats van het eiland, met diverse accommodaties en oer-Griekse taverna’s. De oude stad met een wirwar aan smalle straatjes (autovrij!), een kleine haven en een gezellige boulevard.

Santorini

Santorini, het meest bekende eiland van de Cycladen, is ontstaan door de werking van een vandaag de dag rustende vulkaan. Door de witte huisjes en blauwe koepeldaken, mooie zonsondergang, warmwaterbronnen en de archeologische opgravingen is het Griekenland op zijn mooist.

Eilandhoppen is de beste manier om de typisch Griekse eilanden te ontdekken. Wij bieden u de mogelijkheid om al deze eilanden in alle vrijheid te ontdekken, maar wel met gemak dat alle overnachtingen, transfers en ferrytickets al geregeld zijn. Het blijft immers vakantie.

Accommodaties

REIZEN OP MAAT? Ja, ja en nog eens ja! Wij sturen bijna nooit dezelfde offerte. Alles wordt op wens en op maat aangepast en gemaakt, dat is ook de reden dat wij hieronder nog geen hotelnamen noemen. Natuurlijk ziet u in de offerte wel direct wat wij aan de hand van uw wensen hebben samengesteld!

Categorie C Hotels, dit zijn hotels die vergelijkbaar zijn met 2/3 sterren hotels. Wij kunnen aan de hand van uw specifieke wensen de best passende accommodaties voor u uitzoeken en verwerken in uw offerte op maat.

Categorie B Hotels, dit zijn hotels die vergelijkbaar zijn met 3/4 sterren hotels. Wij kunnen aan de hand van uw specifieke wensen de best passende accommodaties voor u uitzoeken en verwerken in uw offerte op maat.

Categorie A Hotels, dit zijn hotels die vergelijkbaar zijn met 4/5 sterren hotels. Wij kunnen aan de hand van uw specifieke wensen de best passende accommodaties voor u uitzoeken en verwerken in uw offerte op maat.

Vluchten en transfers

Omdat de vluchtprijzen vanuit Amsterdam/Brussel/Dusseldorf per dag zo enorm kunnen verschillen, bieden we de pakketten zonder vlucht aan. Uiteraard kunnen we deze vlucht wel voor u boeken.

Interfact Travel zal de best mogelijke bootverbindingen aanbieden tijdens het eilandhoppen door Griekenland. Houdt er wel rekening mee dat de veerboten soms met vertraging varen en de maatschappijen de schema’s kunnen wijzigen. Interfact Travel behoudt het recht om de eilandverblijven te verkorten of te verlengen als dit noodzakelijk is door de weersomstandigheden of een schema-wijziging van de ferrymaatschappijen.

Foto's van Paros & Santorini

Hier krijgt u een idee van de reis en de prachtige eilanden Paros & Santorini

Prijzen

Onderstaand vindt u het prijzenoverzicht voor deze 8-daagse reis

Overzicht vanaf prijzen
Categorie C - per persoon vanaf mei & oktober€ 769 juni & september€ 809 juli€ 819 augustus€ 955
Categorie B - per persoon vanaf mei & oktober€ 835 juni & september€ 975 juli€ 999 augustus€ 1.105
Categorie A - per persoon vanaf mei & oktober€ 1.005 juni & september€ 1.125 juli€ 1.275 augustus€ 1.439

Bovenstaande prijzen van eilandhoppen Griekenland zijn per persoon, o.b.v. 2 personen en inclusief:

Inclusief:
- 14 nachten in de genoemde accommodaties
- alle transfers van (lucht)haven – hotel – (lucht)haven
- alle ferrytickets

Exclusief:
- Reserveringskosten: € 25,00 totaal
- Calamiteitenfonds: € 2,50 totaa

2
3
4
5
6
7
Dag 1: Aankomst Santorini

Bij aankomst op de luchthaven van Santorini wordt u opgehaald en naar uw hotel gebracht. Geniet van een avondwandeling bij zonsondergang in Fira of Oia.

Dag 2: Varen naar Paros

U wordt bij uw accommodatie opgehaald en naar de haven van Santorini gebracht. In een paar uur vaart u naar het bergachtige eiland Paros. Eenmaal aangekomen wordt u (tenzij anders aangegeven) naar de accommodatie gebracht.

Dag 3: Paros

Vrije dagbesteding.

Paros is een bergachtig eiland met ongerepte natuur en schilderachtige dorpjes. Het stadje Parikia beschikt over een voornamelijk autovrije kern met kleine winkelstraatjes, een kleine haven en een gezellige boulevard.

Dag 4: Paros

Vrije dagbesteding.

Een bezoek aan het vissersdorpje Naoussa mag tijdens uw reis aan Paros ook niet ontbreken. Ook hier vindt u een wirwar van steegjes en smalle straatjes met winkeltjes, barretjes en eetgelegenheden. Op zoek naar net iets meer rust? Dan is Piso Livadi met zijn mooie stranden een aanrader.

Dag 5: Varen naar Santorini

U wordt bij uw accommodatie opgehaald en naar de haven van Paros gebracht. In een paar uur vaart u naar het vulkaaneiland Santorini. Eenmaal aangekomen wordt u naar de accommodatie gebracht.

Dag 6: Santorini

Vrije dagbesteding.

De meeste Griekenland foto’s worden op dit eiland gemaakt. De witgekalkte huisjes hoog op de rotsen samen met de azuurblauwe zee zijn een prachtig gezicht.

Dag 7: Santorini

Vrije dagbesteding.

Bedenk goed dat u, zeker in het hoogseizoen, niet de enige bent die dit eiland bezoekt. Ondanks de drukte mag dit eiland volgens ons niet ontbreken in uw reis.

Dag 8: Vertrek naar huis

Vandaag is het tijd om naar huis te gaan. U wordt naar de luchthaven of haven gebracht voor het einde van de reis. Eventueel kunt u ook deze reis combineren met de eilanden van de Cycladen.

Paros & Santorini

Locatie

Geinteresseerd in deze reis?
Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! Bel ons op 020 – 675 98 62 of
Vraag een offerte aan
Andere voorbeeldreizen
8 dagen
Vanaf € 599 p.p.
8 dagen Skiathos & Skopelos
8 dagen Skiathos & Skopelos
Skiathos en Skopelos (ook wel de Mama Mia eilanden) zijn prachtige, rustige en zeer groene eilanden. De Sporaden zijn een zeer geliefde...