Mykonos, Tinos & Syros

15 dagen Mykonos, Tinos & Syros

Een mooie combinatie van toeristischer Mykonos met daarnaast de 2 rustigere eilanden Tinos en Syros. Elk zijn charme, zo ontzettend leuk!

Het was een verrassende combinatie maar juist zo ontzettend leuk. We vlogen direct naar Mykonos vanaf Amsterdam, dat vonden we echt ideaal. Eenmaal in Mykonos zijn we in de haven afgezet en hebben we hier nog even heerlijk geluncht met een Griekse salade, tzatziki met brood en een bordje kalamaris. Een goed begin van deze vakantie.

 • Aankomst op Mykonos
 • Vertrek vanaf Mykonos
 • Transfers Inclusief
 • Ferry's Inclusief
 • Reis op maat Optioneel
 • Duur 15 dagen

Hoogtepunten

 • Het heilige eiland van Megalohari, Tinos
 • De heuvels Anastasi en Ano Syros
 • Prachtige kathedraal San Giorgi
 • Klein Venetië op Mykonos
Lees meer over deze reis

Uw reisschema

Dag tot dag

 • 1Aankomst Mykonos
 • 2Tinos
 • 3Tinos
 • 4Tinos
 • 5Tinos
 • 6Varen naar Syros
 • 7Syros
 • 8...
Bekijk volledige reisschema

15 dagen Mykonos, Tinos & Syros

Je begint de reis op Mykonos, waarbij je bij aankomst direct naar de haven van Mykonos wordt gebracht. Of je bent op tijd voor de ferry of je gaat nog even Mykonos town ontdekken voor je de boot op gaat naar Tinos.

Tinos Griekenland

The endless beauty of Tinos. Tinos is het heilige eiland van Megalohari (de Heilige Maagd), het thuisland van een aantal grote moderne Griekse beeldhouwers en schilders. De schoonheid van het Cycladische landschap in combinatie met rijke culturele tradities en de beroemde gastvrijheid van de Griekse bevolking maakt dit een uitzonderlijk eiland waar het massa toerisme zeker nog niet heeft toegeslagen.

Syros Griekenland

De hoofdstad van Syros is Ermoupolis, deze stad heeft de uitstraling van een stad uit de 19de eeuw. Hiermee is Ermoupolis ook anders dan de andere Cycladische steden. Syros staat ook bekend om zijn twee heuvels Anastasi en Ano Syros. Op deze laatste heuvel staat een prachtige kathedraal ‘San Giorgi’ en het uitzicht vanaf hier is fascinerend.

Mykonos

Mykonos trekt elk jaar een groot aantal toeristen van over de hele wereld. De hoofdstad Chora met zijn vele kronkelende steegjes, is een sfeervol doolhof, waar men uren kan dwalen. Een van de leukste buurten van deze stad is Klein Venetië. De twee of drie verdiepingen tellende huisjes, staan direct aan het water. Vanuit hier kun je een schitterende zonsondergang meemaken.

Reizen op maat

Naast de bekende eilanden zijn er natuurlijk nog veel meer eilanden om te verkennen in de Cycladen. Hieronder zie je een reis die wij alvast voor je hebben uitgewerkt. Ziet je jouw combinatie niet staan? Vraag het ons dan want wij kunnen bijna alles op maat aanbieden! Een reis op maat is voor ons geen probleem.

Ook binnen de bestaande reizen is van alles mogelijk;- meer of juist minder dagen op een eiland / in Athene- andere volgorde (indien het bootschema dit toelaat)- combineren met diverse hotel classificaties.

Accommodaties

REIZEN OP MAAT? Ja, ja en nog eens ja! Wij sturen bijna nooit
dezelfde offerte. Alles wordt op wens en op maat aangepast en gemaakt, dat is
ook de reden dat wij hieronder nog geen hotelnamen noemen. Natuurlijk zie je in
de offerte wel direct wat wij aan de hand van jouw wensen hebben samengesteld!

Transfer

Interfact Travel zal de best mogelijke bootverbindingen aanbieden tijdens het eilandhoppen door Griekenland. Houd er wel rekening mee dat de veerboten soms met vertraging varen en de maatschappijen de schema’s kunnen wijzigen. Interfact Travel behoudt het recht om de eilandverblijven te verkorten of te verlengen als dit noodzakelijk is door de weersomstandigheden of een schema-wijziging van de ferrymaatschappijen.

Foto's van Mykonos, Tinos & Syros

Hier krijgt u een idee van de reis en de prachtige eilanden Mykonos, Tinos & Syros

Prijzen

Onderstaand vindt u het prijzenoverzicht voor deze 15-daagse reis

Overzicht vanaf prijzen
Prijzen per persoon vanaf mei & oktober€ 1.085 juni & september€ 1.299 juli€ 1.399 augustus€ 1.599

Bovenstaande prijzen van eilandhoppen Griekenland zijn per persoon, o.b.v. 2 personen en inclusief:

- 14 nachten in hotels met ontbijt
- alle transfers van (lucht)haven – hotel – (lucht)haven
- alle ferrytickets

Exclusief:
- Vluchten (kunnen we wel voor je boeken! Vraag ons naar de mogelijkheden)
- Reserveringskosten: € 25,00 totaal
- Calamiteitenfonds: € 2,50 totaal

Dag tot dag

Dag 1: Aankomst Mykonos

Bij aankomst op de luchthaven van Mykonos word je opgehaald en direct naar de haven van Mykonos gebracht, waar de boot naar Tinos je wellicht al staat op te wachten. Zo niet, heb je een paar uur te overbruggen dan je je in de haven van Mykonos zeker goed vermaken en alvast genieten van de Griekse salade met tzatziki. De ferry doet er ongeveer 30 minuten over.

Dag 2: Tinos

Vrije dagbesteding.

Tinos is het heilige eiland van Megalohari (de Heilige Maagd), het thuisland van een aantal grote moderne Griekse beeldhouwers en schilders.

Dag 3: Tinos

Vrije dagbesteding.

De schoonheid van het Cycladische landschap in combinatie met rijke culturele tradities en de beroemde gastvrijheid van de Griekse bevolking maakt dit een uitzonderlijk eiland waar het massa toerisme zeker nog niet heeft toegeslagen.

Dag 4: Tinos

Vrije dagbesteding.

Een dagje een excursie maken? Ook dit behoort tot de mogelijkheden zowel met de boot als op de eilanden zijn er tal van mogelijkheden.

Dag 5: Tinos

Vrije dagbesteding.

Geniet nog even van dit heerlijke eiland.

Dag 6: Varen naar Syros

Je wordt bij jouw accommodatie opgehaald en naar de haven van Tinos gebracht. Hier ga je met de boot naar Syros. In de haven van Syros staat de transfer op je te wachten om je naar jouw accommodatie te brengen.

Dag 7: Syros

Vrije dagbesteding.

In de 19e eeuw was de hoofdplaats Ermoupoli de belangrijkste Griekse havenstad met een bloeiende scheepswerf.

Dag 8: Syros

Vrije dagbesteding.

Breng een bezoek aan Ano Syros, gebouwd door de Venetiers met een middeleeuwse sfeer.

Dag 9: Syros

Vrije dagbesteding.

De kerk van Agios Georgios is een aanrader. Dwaal verder door deze stad of ga erop uit en reis naar het dorp Finikas. Het heeft een idyllisch baaitje met palmbomen.

Dag 10: Varen naar Mykonos

Je wordt bij de accommodatie opgehaald en naar de haven van Syros gebracht.Hier gaat je met de boot naar Mykonos. In de haven van Mykonos staat de transfer op je te wachten om je naar de accommodatie te brengen voor alweer de laatste dagen van jouw vakantie.

Dag 11: Mykonos

Vrije dagbesteding.

Mykonos trekt elk jaar een groot aantal toeristen van over de hele wereld.

Dag 12: Mykonos

Vrije dagbesteding.

De hoofdstad Chora met zijn vele kronkelende steegjes, is een sfeervol doolhof, waar men uren kan dwalen.

Dag 13: Mykonos

Vrije dagbesteding.

Een van de leukste buurten van deze stad is Klein Venetie. De twee of drie verdiepingen tellende huisjes, staan direct aan het water. Vanuit hier kun je een schitterende zonsondergang meemaken. Wist je dat Mykonos prachtige zandstranden heeft?

Dag 14: Vertrek naar huis

Vandaag is het tijd om naar huis te gaan. Kun je geen genoeg van Griekenland krijgen? Dan bieden wij je graag nog meer. Misschien nog een ander eiland eraan plakken of nog een citytrip Athene? Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Mykonos, Tinos & Syros

Locatie

Geinteresseerd in deze reis?
Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! Bel ons op 020 – 675 98 62 of
Andere voorbeeldreizen
16 dagen
Vanaf € 1019 p.p.
16 dagen Lefkas, Kefalonia & Zakynthos
16 dagen Lefkas, Kefalonia & Zakynthos
Een groene en weelderige natuur, beboste bergen, gevarieerde landschappen en heerlijke stranden met een helderblauwe zee. Dit zijn op en top...
12 dagen
Vanaf € 1165 p.p.
12 dagen Sikinos, Syros, Sifnos & Santorini
12 dagen Sikinos, Syros, Sifnos & Santorini
Maak een onvergetelijke rondreis langs de Cycladische eilanden, namelijk Sikinos, Syros, Sifnos & Santorini. Wij delen graag onze beste...