Mykonos, Paros, Naxos & Santorini

15 dagen Mykonos, Paros, Naxos & Santorini

Een doolhof van witte straatjes op Mykonos, het rustige Griekenland op Paros, de mooiste stranden op Naxos, en sluit af met de prachtige vergezichten van Santorini.

 • Aankomst op Mykonos
 • Vertrek vanaf Santorini
 • Transfers Inclusief
 • Ferry's Inclusief
 • Reis op maat Optioneel
 • Duur 15 dagen

Hoogtepunten

 • Het fotogenieke Santorini
 • Mooiste stranden van Cycladen
 • Azuurblauwe zee
 • Bruisende en hippe Mykonos
Lees meer over deze reis

Uw reisschema

Dag tot dag

 • 1Aankomst Mykonos
 • 2Mykonos
 • 3Mykonos
 • 4Varen naar Paros
 • 5Paros
 • 6Paros
 • 7Paros
 • 8...
Bekijk volledige reisschema

15 dagen Mykonos, Paros, Naxos & Santorini

Eilandhoppen Griekenland en dan in het bijzonder de Cycladen? Ontdek een doolhof van witte straatjes op Mykonos, het rustige Griekenland op Paros, de mooiste stranden op Naxos, en sluit af met de prachtige vergezichten van Santorini.

Waarom deze 15 daagse reis boeken?

Waarom deze eilandhopreis boeken bij Interfact Travel?

 • U vliegt met deze reis meteen naar het eerste eiland! Zo hoeft u niet perse naar Athene, mocht u hier al eens geweest zijn of er simpelweg niet heen willen. 
 • In twee weken een combinatie van geschiedenis, cultuur, natuur en relaxen; een doolhof van witte straatjes op Mykonos, het rustige Griekenland op Paros, de mooiste stranden op Naxos, en afsluiten met de prachtige vergezichten van Santorini
 • Alle vrijheid om te doen en laten wat u wilt, maar wel met het gemak dat alle transfers, ferry’s en hotels geregeld zijn
 • Aanvliegen op Mykonos en terugvliegen vanaf Santorini, zo haalt u het beste uit uw reis!
 • Interfact Travel is aangesloten bij ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds
 • Wij zijn erg flexibel: u kunt vooraf dagen op eilanden bijboeken of eraf halen

Mykonos, Paros, Naxos en Santorini

Eén van de mooiste eilandengroepen van Griekenland zijn de Cycladen. Kleine bewoonde en onbewoonde vulkanische eilanden middenin de azuurblauwe zee. Vaar van de ene bijzondere plek naar de andere. Alle eilanden hebben hun eigen specifieke karakter hoewel de afstanden maar klein zijn. Santorini, Griekenland op zijn mooist met witte huisjes en blauwe koepeldaken. Het bruisende en hippe Mykonos, het vruchtbare en groene Naxos met superstranden en het lieflijke, schilderachtige Paros. Overal beleeft u dat échte Griekenland gevoel, een drankje in de haven, (h)op naar het volgende eiland. Oeverloos genieten!

Accommodaties

REIZEN OP MAAT? Ja, ja en nog eens ja! Wij sturen bijna nooit dezelfde offerte. Alles wordt op wens en op maat aangepast en gemaakt, dat is ook de reden dat wij hieronder nog geen hotelnamen noemen. Natuurlijk ziet u in de offerte wel direct wat wij aan de hand van uw wensen hebben samengesteld!

Categorie C Hotels, dit zijn hotels die vergelijkbaar zijn met 2/3 sterren hotels. Wij kunnen aan de hand van uw specifieke wensen de best passende accommodaties voor u uitzoeken en verwerken in uw offerte op maat.

Categorie B Hotels, dit zijn hotels die vergelijkbaar zijn met 3/4 sterren hotels. Wij kunnen aan de hand van uw specifieke wensen de best passende accommodaties voor u uitzoeken en verwerken in uw offerte op maat.

Categorie A Hotels, dit zijn hotels die vergelijkbaar zijn met 4/5 sterren hotels. Wij kunnen aan de hand van uw specifieke wensen de best passende accommodaties voor u uitzoeken en verwerken in uw offerte op maat.

Vluchten en transfers

Omdat de vluchtprijzen vanuit Amsterdam/Brussel/Dusseldorf per dag zo enorm kunnen verschillen, bieden we de pakketten zonder vlucht aan. Uiteraard kunnen we deze vlucht wel voor u boeken.

Interfact Travel zal de best mogelijke bootverbindingen aanbieden tijdens het eilandhoppen door Griekenland. Houdt er wel rekening mee dat de veerboten soms met vertraging varen en de maatschappijen de schema’s kunnen wijzigen. Interfact Travel behoudt het recht om de eilandverblijven te verkorten of te verlengen als dit noodzakelijk is door de weersomstandigheden of een schema-wijziging van de ferrymaatschappijen.

Reizen op maat?

Naast de bekende eilanden zijn er natuurlijk nog veel meer eilanden om te verkennen in de Cycladen. Hieronder ziet u een aantal reizen die wij alvast voor u hebben uitgewerkt. Ziet u uw combinatie niet staan? Vraag het ons dan want wij kunnen bijna alles op maat aanbieden! Een reis op maat is voor ons geen probleem.

Ook binnen de bestaande reizen is van alles mogelijk;- meer of juist minder dagen op een eiland / in Athene- andere volgorde (indien het bootschema dit toelaat)- combineren van diverse hotel classificaties (C/B/A categorie)

Mykonos, Paros, Naxos en Santorini

Hier krijgt u een idee van de reis en de prachtige eilanden Mykonos, Naxos, Paros & Santorini

Mykonos, Paros, Naxos en Santorini

Onderstaand vindt u het prijzenoverzicht voor deze 15-daagse reis

Overzicht vanaf prijzen
Categorie C - per persoon vanaf mei€ 1.079 juni€ 1.149 juli & september€ 1.205 augustus€ 1.519
Categorie B - per persoon vanaf mei€ 1.199 juni€ 1.335 juli & september€ 1.575 augustus€ 1.855
Categorie A - per persoon vanaf mei€ 1.459 juni€ 1.935 juli & september€ 2.225 augustus€ 2.545

Bovenstaande prijzen van eilandhoppen Griekenland zijn per persoon, o.b.v. 2 personen en inclusief:

- 14 nachten in categorie C, B of A hotels met ontbijt
- alle transfers van (lucht)haven – hotel – (lucht)haven
- alle ferrytickets

Exclusief:
- Vluchten (kunnen we wel voor u boeken! Vraag ons naar de mogelijkheden)
- Reserveringskosten: € 25,00 totaal
- Calamiteitenfonds: € 2,50 totaal

2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
Dag 1: Aankomst Mykonos

Bij aankomst op de luchthaven van Mykonos wordt u opgehaald en naar uw hotel gebracht. Geniet van een avondwandeling door de sfeervolle straten van Mykonos-stad.

Dag 2: Mykonos

Vrije dagbesteding.

Mykonos trekt elk jaar een groot aantal toeristen van over de hele wereld. De hoofdstad Chora met zijn vele kronkelende steegjes, is een sfeervol doolhof, waar men uren kan dwalen.

Dag 3: Mykonos

Vrije dagbesteding.

Een van de leukste buurten van deze stad is Klein Venetie. De twee of drie verdiepingen tellende huisjes, staan direct aan het water. Vanuit hier kunt u een schitterende zonsondergang meemaken.

Dag 4: Varen naar Paros

U wordt bij uw accommodatie opgehaald en naar de haven van Mykonos gebracht. Hier vertrekt de ferry naar Paros. Ter plaatse zal er meestal iemand op u staan te wachten om u naar de accommodatie te brengen.

Dag 5: Paros

Vrije dagbesteding.

Paros is een bergachtig eiland met ongerepte natuur en schilderachtige dorpjes.

Dag 6: Paros

Vrije dagbesteding.

Het stadje Parikia beschikt over een voornamelijk autovrije kern met kleine winkelstraatjes, een kleine haven en een gezellige boulevard.

Dag 7: Paros

Vrije dagbesteding.

Een bezoek aan het vissersdorpje Naoussa mag tijdens uw reis aan Paros ook niet ontbreken. Ook hier vindt u een wirwar van steegjes en smalle straatjes met winkeltjes, barretjes en eetgelegenheden. Op zoek naar net iets meer rust? Dan is Piso Livadi met zijn mooie stranden een aanrader.

Dag 8: Varen naar Naxos

U wordt bij uw accommodatie opgehaald en naar de haven van Paros gebracht. In een uurtje of 2 vaart u naar Naxos waar u naar de accommodatie gebracht wordt.

Dag 9: Naxos

Vrije dagbesteding.

Naxos is het grootste eiland van de Cycladen en beschikt over de mooiste stranden van de eilandarchipel.

Dag 10: Naxos

Vrije dagbesteding.

Naast het relaxen aan de stranden is ook een bezoek aan het binnenland de moeite waard. 

Dag 11: Naxos

Vrije dagbesteding.

Om in alle vrijheid het eiland te kunnen verkennen raden wij u aan een auto of scooter te huren.

Dag 12: Varen naar Santorini

U wordt bij uw accommodatie opgehaald en naar de haven van Naxos gebracht. In een paar uur vaart u naar het vulkaaneiland Santorini. Eenmaal aangekomen wordt u meestal naar de accommodatie gebracht.

Dag 13: Santorini

Vrije dagbesteding.

Santorini is een van de beroemdste eilanden van de Cycladen. De meeste Griekenland foto’s worden op dit eiland gemaakt.

Dag 14: Santorini

Vrije dagbesteding.

De witgekalkte huisjes hoog op de rotsen samen met de azuurblauwe zee zijn een prachtig gezicht. Bedenk goed dat u, zeker in het hoogseizoen, niet de enige bent die dit eiland bezoekt. Ondanks de drukte mag dit eiland volgens ons niet ontbreken in uw reis.

Dag 15: Vertrek naar huis

Vandaag is het tijd om naar huis te gaan. U wordt naar de luchthaven gebracht voor het einde van de reis.

Mykonos, Paros, Naxos en Santorini

Locatie

Geinteresseerd in deze reis?
Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! Bel ons op 020 – 675 98 62 of
Vraag een offerte aan
Andere voorbeeldreizen
11 dagen
Vanaf € 809 p.p.
11 dagen Mykonos, Naxos & Santorini
11 dagen Mykonos, Naxos & Santorini
Zon, zee, strand… Griekenland. Als u hiervan houdt, dan is deze combinatie echt iets voor u. Het groene Naxos heeft prachtige zandstranden...
15 dagen
Vanaf € 1065 p.p.
15 dagen Athene, Sifnos, Milos, Folegandros en Santorini
15 dagen Athene, Sifnos, Milos, Folegandros en Santorini
Een rondreis langs Athene, Sifnos, Milos, Folegandros en Santorini; Indien u liever wat anders wilt dan het standaard rondje kunnen wij u...