13 dagen Lesbos & Kreta

Deze combinatie is er één die je niet snel bedenkt, maar wij hebben afgelopen jaar Lesbos bezocht en waren opslag verliefd op het eiland. Dit gevoel hadden we al een tijdje van Kreta dus waarom niet twee prachtige eilanden die tegelijkertijd zo verschillend zijn met elkaar combineren!

6 nachten op Lesbos
6 nachten op Kreta

  • Aankomst op Lesbos
  • Vertrek vanaf Kreta
  • Transfers Optioneel
  • Autohuur Inclusief
  • Reis op maat Optioneel
  • Duur 13 dagen

Locatie

13 dagen Lesbos & Kreta

Deze combinatie is er één die je niet snel bedenkt, maar wij hebben afgelopen jaar Lesbos bezocht en waren opslag verliefd op het eiland. Dit gevoel hadden we al een tijdje van Kreta dus waarom niet twee prachtige eilanden die tegelijkertijd zo verschillend zijn met elkaar combineren!

Lesbos Griekenland

Lesbos Griekenland, wat een ontdekking! U kunt er enorm veel doen: wandelen, rondtoeren, musea bezoeken, bijzondere architectuur bewonderen, schilderachtige dorpen bekijken, genieten van prachtige baaien, kerken en kloosters en schone, prachtige kiezel- en zandstranden. Wij kregen er geen genoeg van. 

Overigens ook niet van de olijfolie, tafelolijven en kaas; producten waar Lesbos bekend om is. In het midden van het eiland, tussen Antissa en Sigri, hebben we ons letterlijk vergaapt aan de versteende sequoia’s (15 miljoen jaar oud!). Bomen die door een vulkaanuitbarsting met lava bedekt zijn en door erosie blootgelegd. Zeker een bezoek waard!

Molyvos Lesbos

Onze vakantiebestemming Molyvos op Lesbos! Deze populaire en fraaie stad ligt aan de noordkant van het eiland Lesbos. De schilderachtige vissershaven, de authentieke huizen opgetrokken uit natuursteen, en de markante burcht geven Molyvos een sfeervol karakter. Het is prachtig en hoewel er sprake is van toerisme, is het nog niet te massaal en onprettig.

Accommodatie Lesbos Molyvos

U verblijft bij Nadia Apartments op Lesbos in Molyvos. Het appartementencomplex bestaat uit niet meer dan drie studio’s en twee appartementen. De appartementen zijn onlangs compleet gerenoveerd, de studio’s zijn helemaal nieuw gebouwd. Ze zijn gelegen in een schitterende aangelegde tuin waardoor er sprake is van complete rust bij de accommodatie. Ondanks de rustige ligging ligt het strand op slechts 300 meter, het centrum ligt op 400 meter. 

Kreta Griekenland

Wij gingen op avontuur uit naar Kreta Griekenland. Ontdek het ‘andere Kreta’! Dat was ons motto toen we jaren geleden besloten om naar Kreta te gaan. Wij waren ervan overtuigd dat er meer moest zijn dan het drukke noorden met haar vele uitgaansgelegenheden en lawaaiige discotheken. En… dat is gelukt! Wij vonden het Kreta van de idyllische vissersplaatjes aan de azuurblauwe zee en de vele kleine schilderachtige Griekse bergdorpjes, vol authenticiteit. Wij hebben aan den lijve mogen ondervinden hoe de ware Kretenzers zijn: gastvrij, trots en zeer behulpzaam!

Foto's Lesbos & Kreta

Hier krijgt u een idee van de reis en de prachtige bestemmingen Lesbos & Kreta

Prijzen

Onderstaand vindt u het prijzenoverzicht voor deze 13-daagse reis

Overzicht vanaf prijzen
per persoon vanaf april & oktober€ 995 mei€ 999 juni & september€ 1.099 augustus€ 1.265

Inclusief:
- Retourvlucht Amsterdam – Mytilene // Heraklion – Amsterdam Incl. 15KG bagage
- Studio op Lesbos & Kreta (1 & 2 personen) & een appartement (3 & 4 personen)
- Autohuur op Lesbos
- Autohuur op Kreta
- Binnenlandse vlucht Mytilene – Heraklion (Incl. 15 kg ruimbagage)

Exclusief:
- Reserveringskosten € 25,- eenmalig
- Calamiteitenfonds € 2,50 eenmalig

Geinteresseerd in deze reis?
Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! Bel ons op 020 – 675 98 62 of