Santorini, Milos & Mykonos

12 dagen Santorini, Milos & Mykonos

Santorini, Griekenland op zijn mooist met witte huisjes en blauwe koepeldaken. Als u door de kleine straatjes van Fira of Oia dwaalt, lijkt het net of u in een ansichtkaart loopt. In de zomermaanden is het echter wel toeristisch maar wij vinden dat als u naar Griekenland gaat, Santorini niet ongemerkt aan u voorbij mag laten gaan.

Alle accommodaties zijn ook perfect voor een reis met kids! Wij hebben deze reis al voor u uitgewerkt, heeft u andere wensen of wilt u een aanpassing maken, geef het gerust aan en wij regelen het. 

 • Aankomst op Santorini
 • Vertrek vanaf Mykonos
 • Transfers Inclusief
 • Ferry's Inclusief
 • Reis op maat Optioneel
 • Duur 12 dagen

Hoogtepunten

 • Ontdek het fotogenieke Santorini
 • Heerlijk relaxte zonvakantie voor het hele gezin
 • Prachtige zandstranden en pittoreske vissersdorpjes
 • Maak kennis met Klein Venetië in Chora
Lees meer over deze reis

Uw reisschema

Dag tot dag

 • 1Aankomst Santorini
 • 2Santorini
 • 3Santorini
 • 4Varen naar Milos
 • 5Milos
 • 6Milos
 • 7Milos
 • 8...
Bekijk volledige reisschema

12 dagen Santorini, Milos & Mykonos

De appartementen die wij aanbieden hebben wij speciaal uitgezocht voor gezinnen met kinderen, zwembad is aanwezig, op loopafstand van een dorpje of alle nodige voorzieningen bij de accommodatie!

Griekenland met kinderen

Wil u graag Griekenland met kinderen ontdekken? Ga dan zeker naar het prachtige Santorini, een van de mooiste reisbestemmingen in Europa. Vertrek vanuit dit prachtige gebied naar het eiland Milos waar de Venus van Milo is gevonden. Sluit uw reis af op het fijne Mykonos en ontdek klein Venetië.

Milos

Milos, the island of colors een benaming die wij volledig onderschrijven! De verscheidenheid en de kleuren van de stranden zijn indrukwekkend! We hebben witte en zwarte stranden gezien, stranden met kleine steentjes en stranden met schelpen. 

Milos heeft maar liefst 71 stranden en dat maakt dit eiland echt anders. De wateren zijn groen, licht- of donkerblauw. Poli Oreo, zoals de Grieken zouden zeggen. We bezochten o.a. Plaka, de hoofdstad van het eiland en dat is zeker de moeite waard. Het is gebouwd op een heuvel bij de zee. In de avonduren hebben we er een gezellige atmosfeer ervaren en voor ons niet onbelangrijk… is het er in de avond niet te druk. Wij hebben er menig avondje doorgebracht op één van de vele terrasjes, genietend van prachtige zonsondergangen.

Mykonos

Mykonos is een hip en bruisend eiland en misschien wel één van de bekendste Griekse eilanden. Mykonos is een gezellig eiland met een gezellige Chora (hoofdstad). Ook staan hier de wereldberoemde windmolens van Mykonos die u niet mag missen als u op Mykonos bent.

Kortom; deze drie eilanden zijn een prachtige combinatie met elk haar eigen charme en dat maakt deze eilandhop-reis zo leuk.

Ferry

Interfact Travel zal de best mogelijke bootverbindingen aanbieden tijdens het eilandhoppen door Griekenland. Houdt er wel rekening mee dat de veerboten soms met vertraging varen en de maatschappijen de schema’s kunnen wijzigen. Interfact Travel behoudt het recht om de eilandverblijven te verkorten of te verlengen als dit noodzakelijk is door de weersomstandigheden of een schema-wijziging van de ferrymaatschappijen.

Foto's van deze reis: eilandhoppen met kinderen

Hier krijgt u een idee van de reis en de prachtige eilanden Santorini, Milos & Mykonos

Prijzen

Onderstaand vindt u het prijzenoverzicht voor deze 15-daagse reis

Overzicht vanaf prijzen
Categorie C - per persoon vanaf mei€ 1.299 juni€ 1.399 juli & september€ 1.499 augustus€ 1.599
Categorie B - per persoon vanaf mei€ 1.499 juni€ 1.599 juli & september€ 1.655 augustus€ 1.799
Categorie A - per persoon vanaf mei€ 1.599 juni€ 1.699 juli & september€ 1.799 augustus€ 1.959

Bovenstaande prijzen van eilandhoppen Griekenland zijn per persoon, o.b.v. 2 personen en inclusief:

- 11 nachten in de genoemde accommodaties
- alle transfers van (lucht)haven – hotel – (lucht)haven
- alle ferrytickets

Exclusief:
- Reserveringskosten: € 25,00 totaal
- Calamiteitenfonds: € 2,50 totaal

2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
Dag 1: Aankomst Santorini

Bij aankomst op de luchthaven van Santorini wordt u opgehaald en naar uw hotel gebracht. Geniet van de zonsondergang in Fira.

Dag 2: Santorini

Vrije dagbesteding.

Santorini is een van de beroemdste eilanden van de Cycladen. De meeste Griekenland foto’s worden op dit eiland gemaakt. 

Dag 3: Santorini

Vrije dagbesteding.

De witgekalkte huisjes hoog op de rotsen samen met de azuurblauwe zee zijn een prachtig gezicht. Bedenk goed dat u, zeker in het hoogseizoen, niet de enige bent die dit eiland bezoekt. Ondanks de drukte mag dit eiland volgens ons niet ontbreken in uw reis.

Dag 4: Varen naar Milos

U wordt bij uw accommodatie opgehaald en naar de haven van Santorini gebracht. Eenmaal aangekomen wordt u naar de accommodatie gebracht.

Dag 5: Milos

Vrije dagbesteding.

Milos staat vooral bekend om de vindplaats van de Venus van Milo die al jaren het Louvre in Parijs siert. 

Dag 6: Milos

Vrije dagbesteding.

Het eiland heeft prachtige zandstranden en ook het kleine vissersdorp Klima is een bezoek waard. De huizen staan hier letterlijk aan het water.

Dag 7: Milos

Vrije dagbesteding.

De plaatsen Ademas en Pollonia hebben de meeste toeristische faciliteiten en verschillende eetgelegenheden. 

Dag 8: Milos

Vrije dagbesteding.

Wilt u iets heel anders? Bezoek dan de taverna bij Emborio. Deze taverna ligt tegen het water aan en met teveel wind komen de golven het terras op. Het is aan te raden om een auto te huren voor één of twee dagen om het eiland beter te leren kennen.

Dag 9: Varen naar Mykonos

U wordt bij uw accommodatie opgehaald en naar de haven van Milos gebracht. Eenmaal aangekomen wordt u naar de accommodatie gebracht.

Dag 10: Mykonos

Vrije dagbesteding.

Mykonos trekt elk jaar een groot aantal toeristen van over de hele wereld. De hoofdstad Chora met zijn vele kronkelende steegjes, is een sfeervol doolhof, waar men uren kan dwalen.

Dag 11: Mykonos

Vrije dagbesteding.

Een van de leukste buurten van deze stad is Klein Venetie. De twee of drie verdiepingen tellende huisjes, staan direct aan het water. Vanuit hier kunt u een schitterende zonsondergang meemaken.

Dag 12: Vertrek

Vandaag is het tijd om naar huis te gaan.

Santorini, Milos & Mykonos

Ten westen van Griekenland liggen deze drie prachtige eilanden.

Locatie

Geinteresseerd in deze reis?
Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! Bel ons op 020 – 675 98 62 of
Vraag een offerte aan
Andere voorbeeldreizen
15 dagen
Vanaf € 945 p.p.
15 dagen Lefkas, Kefalonia & Zakynthos
15 dagen Lefkas, Kefalonia & Zakynthos
Op vakantie met de kinderen? Genieten van zon, zee en strand? Bekijk dan deze mooie reis, eilandhoppen naar Lefkas, Kefalonia...
10 dagen
Vanaf € 699 p.p.
10 dagen Santorini & Kreta
10 dagen Santorini & Kreta
Een perfecte combinatie van 10 dagen Griekenland. Santorini en Kreta, 2 totaal verschillende eilanden, beide met hun eigen Griekse charme....