11 dagen Paros, Amorgos & Santorini

Santorini – Paros – Amorgos & Santorini een combinatie van rust en toerisme. Parikia, de haven van Paros een idyllisch dorp. Amorgos, bekend om het klooster van Chozoviotissa dat tegen de rots is opgebouwd, bijzonder mooi! En dan Santorini, een fotogeniek eiland met in de zomermaanden toerisme.

 • Aankomst op Santorini
 • Vertrek vanaf Santorini
 • Transfers Inclusief
 • Ferry's Inclusief
 • Reis op maat Optioneel
 • Duur 11 dagen

Hoogtepunten

 • Griekse Gastvrijheid
 • Aegiali, bekend haventje in Amorgos
 • Parikia, het stadje met autovrije kern
 • Oia & Fira staan gelijk aan prachtige zonsondergang
Lees meer over deze reis

Uw reisschema

Dag tot dag

 • 1Aankomst Santorini
 • 2Varen naar Paros
 • 3Paros
 • 4Paros
 • 5Varen naar Amorgos
 • 6Amorgos
 • 7Amorgos
 • 8...
Bekijk volledige reisschema

11 dagen Paros, Amorgos & Santorini

Een combinatie van rust en toerisme. Parikia, de haven van Paros een idyllisch dorp. Amorgos, bekend om het klooster van Chozoviotissa dat tegen de rots is opgebouwd, bijzonder mooi! En dan Santorini, een fotogeniek eiland met in de zomermaanden toerisme.

Santorini, Paros & Amorgos

Op deze eilanden zul je ook de warme gastvrijheid van de Grieken ontdekken. Trek bij Paros het achterland in en bezoek de kleine dorpjes met de échte Grieken en hun gastvrijheid. De Chora van Amorgos, bijzondere architectuur, een écht typisch Cycladisch eiland… dwalen door de witte, smalle straten op zoek naar leuke souvenirs voor het thuisfront. Aegiali, een bekend haventje in Amorgos met een prachtig zandstrand.

Drie eilanden zo verschillend van elkaar, maar ieder zijn charme… Eilandhoppen Griekenland een bijzonder leuke ervaring!

Reizen op maat?

Naast de bekende eilanden zijn er natuurlijk nog veel meer eilanden om te verkennen in de Cycladen. Hieronder zie je een aantal reizen die wij alvast voor je hebben uitgewerkt. Zie je jouw combinatie niet staan? Vraag het ons dan want wij kunnen bijna alles op maat aanbieden! Een reis op maat is voor ons geen probleem.

Ook binnen de bestaande reizen is van alles mogelijk;- meer of juist minder dagen op een eiland / in Athene- andere volgorde (indien het bootschema dit toelaat)- combineren van diverse hotel classificaties (C/B/A categorie)

Accommodaties

REIZEN OP MAAT? Ja, ja en nog eens ja! Wij sturen bijna nooit
dezelfde offerte. Alles wordt op wens en op maat aangepast en gemaakt, dat is
ook de reden dat wij hieronder nog geen hotelnamen noemen. Natuurlijk zie je in
de offerte wel direct wat wij aan de hand van jouw wensen hebben samengesteld!

Vlucht en transfer

Omdat de vluchtprijzen vanuit Amsterdam/Brussel/Dusseldorf per dag zo enorm kunnen verschillen, bieden we de pakketten zonder vlucht aan. Uiteraard kunnen we deze vlucht wel voor je boeken.

Interfact Travel zal de best mogelijke bootverbindingen aanbieden tijdens het eilandhoppen door Griekenland. Houd er wel rekening mee dat de veerboten soms met vertraging varen en de maatschappijen de schema’s kunnen wijzigen. Interfact Travel behoudt het recht om de eilandverblijven te verkorten of te verlengen als dit noodzakelijk is door de weersomstandigheden of een schema-wijziging van de ferrymaatschappijen.

Foto's van Santorini, Paros & Amorgos

Hier krijgt u een idee van de reis en de prachtige eilanden Santorini, Paros & Amorgos

Prijzen

Onderstaand vindt u het prijzenoverzicht voor deze 11-daagse reis

Overzicht vanaf prijzen
Prijzen per persoon vanaf mei€ 1.179 juni€ 1.375 juli & september€ 1.565 augustus€ 1.869

Bovenstaande prijzen van eilandhoppen Griekenland zijn per persoon,
o.b.v. 2 personen en inclusief:

- 10 nachten op basis van logies en ontbijt
- alle transfers van (lucht)haven – hotel – (lucht)haven
- alle ferrytickets

Exclusief:
- Vluchten (kunnen we wel voor u boeken! Vraag ons naar de mogelijkheden)
- Reserveringskosten: € 25,00 totaal
- Calamiteitenfonds: € 2,50 totaal

Dag tot dag

Dag 1: Aankomst Santorini

Bij aankomst op de luchthaven van Santorini word je opgehaald en naar je hotel gebracht. Geniet van de zonsondergang in Fira.

Dag 2: Varen naar Paros

Je wordt bij jouw accommodatie opgehaald en naar de haven van Paros gebracht. Eenmaal aangekomen in de haven van Paros word je naar de accommodatie gebracht.

Dag 3: Paros

Vrije tijdsbesteding.

Paros is een bergachtig eiland met ongerepte natuur en schilderachtige dorpjes. Het stadje Parikia beschikt over een voornamelijk autovrije kern met kleine winkelstraatjes, een kleine haven en een gezellige boulevard.

Dag 4: Paros

Vrije tijdsbesteding.

Een bezoek aan het vissersdorpje Naoussa mag tijdens de reis naar Paros ook niet ontbreken. Ook hier vind je een wirwar aan steegjes en smalle straatjes met winkeltjes, barretjes en eetgelegenheden. Op zoek naar net iets meer rust? Dan is Piso Livadi met zijn mooie stranden een aanrader.

Dag 5: Varen naar Amorgos

Je wordt bij de accommodatie opgehaald en naar de haven van Paros gebracht. Ter plaatse zal er iemand op je staan te wachten om je naar de accommodatie te brengen.

Dag 6: Amorgos

Vrije tijdsbesteding.
Je hebt 2 dagen de tijd om het bijzondere Amorgos te ontdekken. Tips? Uiteraard een leuke besteding van de dag is met een boot de verborgen strandjes te gaan ontdekken.

Dag 7: Amorgos

Vrije tijdsbesteding.

Verder is het een heerlijk gevoel om door de Chora de lopen langs de Cycladische huizen en te genieten van de idylische uitzichten. Natuurlijk zijn een bezoek aan de windmolens en de havenstadjes Aegiali en Katapola zeer de moeite waard.

Dag 8: Varen naar Santorini

Je word bij jouw accommodatie opgehaald en naar de haven van Amorgos gebracht. Van hieruit vaar je naar het vulkaaneiland Santorini. Eenmaal aangekomen word je naar de accommodatie gebracht.

Dag 9: Santorini

Vrije tijdsbesteding.

Santorini is een van de beroemdste eilanden van de Cycladen. De meeste Griekenland foto’s worden op dit eiland gemaakt.

Dag 10: Santorini

Vrije tijdsbesteding.

De witgekalkte huisjes hoog op de rotsen samen met de azuurblauwe zee zijn een prachtig gezicht. Bedenk goed dat je, zeker in het hoogseizoen, niet de enige bent die dit eiland bezoekt. Ondanks de drukte mag dit eiland volgens ons niet ontbreken in jouw reis.

Dag 11: Vertrek naar huis of Kreta

Vandaag is het tijd om naar huis te gaan.

Santorini, Paros & Amorgos

Locatie

Geinteresseerd in deze reis?
Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! Bel ons op 020 – 675 98 62 of
Andere voorbeeldreizen
10 dagen
Vanaf € 899 p.p.
10 dagen Santorini & Kreta
10 dagen Santorini & Kreta
Een perfecte combinatie van 10 dagen Griekenland. Santorini en Kreta, 2 totaal verschillende eilanden, beide met hun eigen Griekse charme....
12 dagen
Vanaf € 945 p.p.
12 dagen Poros, Hydra, Spetses & Athene
12 dagen Poros, Hydra, Spetses & Athene
Athene, Poros, Hydra, Spetses & Athene. Cipressen op de heuvels zijn kenmerkend voor het gebied, evenals de uit natuursteen opgetrokken...