Santorini & Kreta

10 dagen Santorini & Kreta

Combineer van de Cycladen het eiland Santorini met Kreta. Ook uitermate geschikt om samen met de kinderen te ondernemen.

“Dit was onze eerste reis naar Griekenland met onze 2 kinderen, toen 6 & 4 jaar oud. Vanwege hun leeftijd was deze combinatie voor ons geweldig! De Griekse cultuur op Santorini met een gedeelte zon, zee en strand op Kreta. We hebben allemaal genoten, de bootreis was ook een echte beleving voor de kids!"

 • Aankomst Santorini
 • Vertrek Kreta
 • Verzorging Logies
 • Transfer Inclusief
 • Ferry Inclusief
 • Op maat Optioneel

Hoogtepunten

 • Het fotogenieke Santorini
 • Azuurblauwe zee
 • Wandelen op Kreta
 • Kreta: oase van rust te midden van de natuur
Lees meer over deze reis

Uw reisschema

Dag tot dag

 • 1Aankomst Santorini
 • 2Santorini
 • 3Santorini
 • 4Santorini
 • 5Santorini
 • 6Varen naar Kreta
 • 7Kreta
 • 8...
Bekijk volledige reisschema

10 dagen Santorini & Kreta

Een perfecte combinatie van 10 dagen Griekenland. Santorini en Kreta, 2 totaal verschillende eilanden, beide met hun eigen Griekse charme. Deze eilanden zijn in het echte hoogseizoen gezellig toeristisch. Je begint de reis op Kreta en na 5 dagen ga je met de ferry naar Santorini.

Vakantie Santorini

Santorini is een van de beroemdste eilanden van de Cycladen. De meeste Griekenland foto’s worden op dit eiland gemaakt. De witgekalkte huisjes hoog op de rotsen samen met de azuurblauwe zee zijn een prachtig gezicht. Bedenk goed dat je, zeker in het hoogseizoen, niet de enige bent die dit eiland bezoekt. Ondanks de drukte mag dit eiland volgens ons niet ontbreken in je reis.

Op Santorini zijn transfers inclusief!

Rondreis Kreta

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Kreta is slechts 260 kilometer breed, maar je doet er ruim zeven uur over om van oost naar west te rijden. Het grillige landschap wisselt af met groene oases en maakt Kreta een uitstekende plaats voor een wandelvakantie. Kreta biedt ook vele stranden; de ene met een taverna waar je een versgevangen vis kunt verorberen, de ander zonder enige faciliteiten. Je waant zich alleen op de wereld. Kreta, een oase van rust te midden van prachtige natuur! Met recht het andere Kreta!

Tijdens je verblijf op Kreta ontvang je een auto vanaf de luchthaven, deze lever je bij de haven weer in. De reissom is uiteraard inclusief autohuur!

Eilandhoppen is de beste manier om de typisch Griekse eilanden te ontdekken. Wij bieden je de mogelijkheid om al deze eilanden in alle vrijheid te ontdekken, maar wel met gemak dat alle overnachtingen, transfers en ferry tickets al geregeld zijn. Het blijft immers vakantie.

Accommodatie

REIZEN OP MAAT? Ja, ja en nog eens ja! Wij sturen bijna nooit dezelfde offerte. Alles wordt op wens en op maat aangepast en gemaakt, dat is ook de reden dat wij hieronder nog geen hotelnamen noemen. Natuurlijk zie je in het reisvoorstel wel direct wat wij aan de hand van jou wensen hebben samengesteld!

Wij kunnen aan de hand van jouw specifieke wensen de bestpassende accommodaties voor je uitzoeken en verwerken in een reisvoorstel op maat.

Vlucht en transfer

Omdat de vluchtprijzen vanuit Amsterdam/Rotterdam/Eindhoven/Brussel/Düsseldorf per dag zo enorm kunnen verschillen, bieden we de pakketten zonder vlucht aan. Uiteraard kunnen we deze vlucht wel voor je boeken.

Interfact Travel zal de best mogelijke bootverbindingen aanbieden tijdens het eilandhoppen door Griekenland. Houdt er wel rekening mee dat de veerboten soms met vertraging varen en de maatschappijen de schema’s kunnen wijzigen. Interfact Travel behoudt het recht om de eilandverblijven te verkorten of te verlengen als dit noodzakelijk is door de weersomstandigheden of een schema-wijziging van de ferrymaatschappijen.

Foto's van Santorini & Kreta

Hier krijg je een idee van de reis en de prachtige eilanden Santorini & Kreta

Prijzen

Onderstaand het prijzenoverzicht voor deze 10-daagse reis

Overzicht vanaf prijzen
2 personen april, mei oktober€ 699 juni & september€ 899 juli & augustus€ 1.299

Prijzen zijn per persoon, o.b.v. 2 personen.

Prijzen van eilandhoppen Griekenland zijn per persoon en inclusief:

- 9 nachten in categorie C of B hotels met ontbijt
- alle transfers van (lucht)haven – hotel – (lucht)haven
- 5 dagen autohuur op Kreta (hier heb je dan geen transfers)
- Alle ferrytickets

Exclusief:
- Vluchten (kunnen we wel voor je boeken! Vraag ons naar de mogelijkheden)
- Reserveringskosten: € 25,00 totaal
- Calamiteitenfonds: € 2,50 totaal
- Reis- en/of annuleringsverzekering.

Dag tot dag

Dag 1: Aankomst Santorini

Bij aankomst op Santorini word je opgevangen op de luchthaven en met de transfer naar je accommodatie gebracht.

Dag 2: Santorini

Vrije dagbesteding.

Je begint deze reis in Santorini. Een zeer fotogeniek eiland.

Dag 3: Santorini

Vrije dagbesteding.

De steden Oia en Fira zijn de bekendste, heerlijk om doorheen te dwalen… het lijkt soms net of je door een ansichtkaart wandelt.

Dag 4: Santorini

Vrije dagbesteding.

De zonsondergang is werkelijk een prachtig gezicht.

Dag 5: Santorini

Vrije dagbesteding.

Wil je liever een dagje strand bezoeken? Ook dit heeft Santorini te bieden. In Kamari kun je genieten van zon, zee en strand. Red Beach, een van de bekende stranden van Santorini.

Dag 6: Varen naar Kreta

Vandaag verlaat je Santorini en ga je met de ferry op weg naar Kreta, de boottocht duurt ongeveer 2,5 uur. Bij aankomst op Kreta wordt je opgewacht in de aankomsthal voor de autohuur. Hij/zij brengt je naar naar de auto waarmee je zelf naar de accommodatie zult rijden. Liever een transfer? Ook dat is gewoon mogelijk!

Dag 7: Kreta

Vrije dagbesteding.

Kreta heeft vele gezellige dorpjes waar je taverna’s vindt waar je heerlijk kunt genieten van de Griekse specialiteiten en de Griekse gastvrijheid.

Dag 8: Kreta

Vrije dagbesteding.

Trek vooral een dag met de huurauto het achterland van Kreta in… op zoek naar de authentieke plekjes die Kreta je te bieden heeft.

Dag 9: Kreta

Vrije dagbesteding.

Of ga op ontdekkingstocht naar een klein baaitje voor een verkoelende duik in zee.

Dag 10: Vertrek naar huis

Vandaag is het tijd om naar huis te gaan. Je wordt naar de luchthaven of haven gebracht voor het einde van de reis. Eventueel kun je ook deze reis combineren met de eilanden van de Cycladen.

Santorini & Kreta

Ten zuiden van Griekenland liggen deze prachtige eilanden.

Locatie

Geinteresseerd in deze reis?
Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! Bel ons op 020 – 675 98 62 of