Overnight Safaris

Voor degene die graag iets wil doen wat de 'normale' bezoeker van Finland niet gauw zal doen. Een nacht doorbrengen in de wildernis, de strijd aangaan met de barre arctische weersomstandigheden en voel je een winnaar wanneer je terug keert naar huis. De lange safari's zijn voor de mensen die niet bang zijn voor uitdagingen. Hier heeft u eigenlijk alles wat nodig is voor een onvergetelijke vakantie! Kortom deze geweldige Lapland reizen met Interfact Travel zult u nooit meer vergeten!

Interfact Travel helpt u graag met het uitzoeken van uw droomreis. Omdat wij elke bestemming hebben bezocht en bijna alle hotels, excursies en uitstapjes zelf ook ervaren hebben, beschikken wij over de kennis om u zo goed mogelijk te adviseren.

Voorbeeldreizen Overnight Safaris

7 dagen
Vanaf € 3220 p.p.
7 dagen Drielandengrens Safari
7 dagen Drielandengrens Safari
Deze safari is geen ‘normale’ safari. Tijdens deze safari gaat u per sneeuwscooter op ontdekking door het fascinerende Finse landschap.
Staat uw reis er niet tussen?

Niet gevonden waar u naar op zoek bent? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Bel ons op 020 - 675 98 62 of vul het contactformulier in.

Neem contact met ons op