Reizen is mijn passie
Nicolette Rodermond
Nicolette Rodermond

Mensen mens, creatief, nieuwsgierig, avontuurlijk, ondernemend, optimistisch, gepassioneerd, meelevend en “funny

En ja, met deze kenmerken is het niet vreemd dat je in de “reiswereld” belandt en een reisbureau start. Daarnaast is ondernemen het DNA van de familie en is Interfact Travel een van de familiebedrijven.

Door de jaren heen hebben we kennis en expertise kunnen opbouwen. Alles wat we weten, verzinnen we uiteraard niet allemaal zelf. We doen dat samen met onze partners, relaties, klanten en ons eigen team.

We werken hard, zijn nuchter en houden niet van poespas, zijn een platte organisatie en zorgen goed voor onze klanten. Daarnaast hechten wij aan waarden en loyaliteit. Het is onze drijfveer dat iedere vakantie of reis een onuitwisbare indruk achterlaat bij onze klanten.

Reizen is een terugkerend onderdeel in mijn leven en dus is het niet verwonderlijk dat je je beroep er omheen “vlecht”. Ik kan terugkijken op onvergetelijke reizen en vakanties, waarbij kleinschaligheid een belangrijk ingrediënt is.

Even een duik in mijn koffer... ik begin met Griekenland

Een van mijn persoonlijke toppers; Griekenland, een eilanden-paradijs met ieder een eigen karakter, gezellige dorpjes waar nog steeds de moderne tijd geen vat op lijkt te krijgen, taverna’s waar je portemonnee niet onder lijdt en heel veel cultuur.

Glashelder blauw water, prachtige stranden, van eiland naar eilandhoppen, met dat heerlijk gevoel van vrijheid.

En het vaste land van Griekenland? De droom voor de classici onder ons.

Gevolgd door Noorwegen

In Noorwegen lijkt het of alles net gewassen is. Zelfs het licht heeft iets schoons. Slenteren langs natuurlijk haventjes, boothuizen in alle kleuren, opslagplaatsen voor vissersgerei en de overweldigende fjorden. Fysiek en mentaal welzijn in verbondenheid met de natuur.

Natuurlijk mag IJsland niet ontbreken

Als ik aan IJsland denk, word ik blij.

Toen ik vrienden en familie vertelde dat ik naar IJsland ging, waren de reacties bijna allen eensgezind: Oooh, dat staat ook hoog op mijn wensenlijst. Klaarblijkelijk spreekt het tot ieders verbeelding. Maar waarom dan? Wellicht moeilijk uit te leggen maar IJsland is zo intens, puur, onwaarschijnlijk veelzijdig en bizar kleurrijk.

Gletsjers, hoge bergen, heerlijk hete bronnen, afgelegen en verlaten op slechts twee en een half uur vliegen. En natuurlijk het Noorderlicht: onweerstaanbaar.

Voorlopig tot slot Zuid Afrika

Of we kreeft willen eten op het strand? Natuurlijk! En hij haalt het zo uit een plastic tasje, voor een habbekrats! Dit overkomt je in Paternoster ten noorden van Kaapstad in Zuid-Afrika, aan de Atlantische Oceaan.

Turend over zee zou er weleens een walvis naar boven kunnen komen om adem te halen. Zoveel geluk hebben we niet, maar ons verblijf in Paternoster kan niet meer stuk!

Reizen betekent voor mij vrijheid voelen, de wereld ontdekken, grenzen verleggen en ervaringen opdoen.

Nicolette

De ruimte in mijn koffer is kennelijk beperkt..

Highlights als New York, backpacken in India, ultieme safari’s in Zuid-Afrika, de wonderen van Azië, mijn droomreizen naar Amerika, en de road en city-trips door Europa kan ik hier allemaal niet kwijt.

Maar heeft u vragen of wilt u uw droomreis samenstellen? Twijfel dan niet en neem contact met mij op!