It always seems impossible until it's done
Gaby Verdam
Gaby Verdam

Ik ben al heel vaak in Griekenland geweest, onderhand de tel een beetje kwijt geraakt maar ik geniet er nog iedere keer van zo van. Afgelopen maart (2016) mocht ik zelfs naar Zuid-Afrika!!

Mei 2012 ben ik op vakantie geweest naar Mastichari op Kos en heb ik ook een bezoek gebracht aan het nabijgelegen kleine eilandje Kalymnos, wat is het heerlijk daar.Zon, zee, strand en geweldig gastvrije Grieken!

Samen met mijn collega Libby hebben we in september 2012, juni 2013 & juni 2014 een aantal Griekse eilanden bezocht. Spetses, Hydra, Syros, Sifnos, Folegandros en Milos in 2012. In 2013 hebben wij Samos, Patmos, Leros, Rhodos & Kreta bezocht.Zelf ben ik daarna nog naar de eilanden Paros en Naxos geweest voor een heerlijke aansluitende vakantie. Wat hebben we daar ook veel moois gezien! In 2014 & 2015 ben ik weer eens in Mirtos geweest, wat voelde dat als thuiskomen. Daarnaast zijn we voor Interfact in juni 2014 nog in Chalkidiki, Thessaloniki en op Lesbos geweest. Lesbos was hierbij mijn favoriet, prachtige kleine dorpjes, geweldige natuur en zo veel te zien dat ik erg snel weer terug moet! Vakantie heb ik toen gevierd op Samos en Patmos, naar aanleiding van ons korte bezoek in 2013 wilde ik hier absoluut weer terug. 1 woord…….HEERLIJK. Andros & Tinos zijn mijn nieuwste ontdekkingen geweest (2015) en als je van het onontdekte Griekenland houd,…..vraag mij naar de tips en ga vooral naar deze 2 eilanden. 

Mijn laatste avontuur was Zuid-Afrika,....houdt ons blog in de gaten binnenkort zal ik mijn reis met jullie delen! Want "WAUW" dit was toch wel 1 van de meest bijzondere reizen.

Once a year, go someplace you have never been before

Dalai Lama