Interfact Travel

Dé reisorganisatie die gaat voor authentieke en unieke vakanties

Genieten van de zon, natuur, cultuur en het écht proeven van de sfeer van het land. Interfact Travel is ruim 14 jaar geleden begonnen met 1 appartement op Kreta, door de jaren heen hebben wij uitgebreid. Niet alleen zomer-bestemmingen, maar ook winterbestemmingen. Hierdoor hebben wij vele mensen leren kennen en vriendschappen opgebouwd.

Interfact Travel
Interfact Travel

Persoonlijke benadering

Kennis, kwaliteit, passie en vooral de persoonlijke benadering staan bij ons hoog in het vaandel! Wij zijn een klein team en hebben al veel van de wereld mogen ontdekken. Al onze bestemmingen hebben wij zelf mogen bezoeken, waardoor wij u leuke tips kunnen geven en u kunnen adviseren in uw zoektocht naar de vakantiebeleving die bij u past.

Wij kunnen alles op maat aanbieden

Leg uw wensen, eisen en ideeën bij ons neer en wij gaan voor u op zoek. Zijn uw wensen niet standaard, geen probleem wij kunnen alles op maat aanbieden. Daag ons uit!

Wij maken graag kennis met u

Bent u geïnteresseerd in een van onze reizen of bent u benieuwd naar onze oplossingen op maat? Neem vrijblijvend contact met ons op voor een persoonlijke kennismaking.

Interfact Travel Team
Het Team
Interfact Travel