Interfact Travel

Over Interfact Travel

Laat je meenemen door Interfact Travel

Wanneer je op reis gaat neem je iets mee. Dat kan heel letterlijk bagage zijn, een koffer of een rugzak, maar je neemt ook je verwachtingen mee. En je neemt iets mee terug: een levenservaring of souvenirs, vrienden, liefde voor een land of voor iemand... Dus ook wie je meeneemt is belangrijk, het is fijn om zo’n ervaring met iemand te kunnen delen.

Je kan je ook mee laten nemen door de schoonheid of de sfeer van een plek, door het heerlijke eten en de bijzondere mensen. Je gaat er helemaal in op. Je neemt iets mee, omdat je het wilt houden of een gevoel wilt vasthouden.

Laat je ook vooral meenemen door Interfact Travel, dan is alles fijn voor je geregeld en kom je op de mooiste plekjes, want Interfact Travel weet waar je moet zijn en neemt de eigen ervaring daarin mee. Waarom zelf tobben, je zou wel gek zijn als je zo’n kans liet liggen.

Interfact Travel
Interfact Travel

Interfact Travel werkt samen met lokale collega's

Onze zorgvuldig uitgekozen bestemmingen mogen hopelijk inspiratie zijn om jou reishorizon te verbreden. Het Interfact Travel portfolio is met zorg en passie samengesteld en het overgrote deel is door ons team persoonlijk bezocht.
Wij werken nauw samen met onze lokale collega’s die ons veel inzicht in hun land en cultuur geven en waar wij door de jaren heen waardevolle vriendschappen mee hebben opgebouwd.

Geheel vrijblijvend een reisvoorstel opvragen!

Bij Interfact Travel kun je geheel vrijblijvend een reisvoorstel opvragen. We vernemen vervolgens graag jou feedback op ons voorstel en kunnen uiteraard waar nodig aanpassingen maken.
En mocht je vervolgens een reis bij ons boeken, is het enige wat je hoeft te doen, zorgen dat je op tijd in dat vliegtuig zit.


Wil je misschien werken bij Interfact Travel? Bekijk dan nu onze VACATURES.

Wij maken graag kennis met jou

Ben je geïnteresseerd in een van onze reizen of ben je benieuwd naar onze oplossingen op maat? Neem vrijblijvend contact met ons op voor een persoonlijke kennismaking.

Interfact Travel Team
Het Team
Interfact Travel