Interfact Travel

Over Interfact Travel

De kracht van Interfact Travel zit in maatwerk

Interfact travel stelt reizen samen die zich onderscheiden van de vele standaard vakanties. En of u nu een City Trip maakt in Noorwegen, Eiland hopt in Griekenland, met open mond staart naar het Noorderlicht in IJsland, op de sneeuwscooter zit in Fins Lapland of oog in oog staat met een olifant in Zuid-Afrika, op alle bestemmingen in ons reis aanbod realiseert u zich dat u een bijzondere beleving ondergaat.
Wij hebben een neus om bijzondere locaties te speuren en daarnaast is onze grote kracht om binnen deze verzameling authentieke en bijzondere plekken de juiste combinatie te maken waardoor wij verder gaan dan het standaard aanbod.

Wij doen niets liever dan onze klanten in het midden zetten van onze organisatie en dat betekent dat wij uw wensen in deze unieke reizen verwerken. Dat is wat wij noemen; MAATWERK.
Dat is de grote kracht van INTERFACT TRAVEL, en zodra u voet zet op uw geselecteerde reisbestemming, is dát direct voelbaar.

Interfact Travel
Interfact Travel

Interfact Travel werkt samen met lokale collega's

Onze zorgvuldig uitgekozen bestemmingen mogen hopelijk inspiratie zijn om uw reishorizon te verbreden. Het Interfact Travel portfolio is met zorg en passie samengesteld en het overgrote deel is door ons team persoonlijk bezocht.
Wij werken nauw samen met onze lokale collega’s die ons veel inzicht in hun land en cultuur geven en waar wij door de jaren heen waardevolle vriendschappen mee hebben opgebouwd.

Geheel vrijblijvend een reisvoorstel opvragen!

Bij Interfact Travel kunt u geheel vrijblijvend een reisvoorstel opvragen. We vernemen vervolgens graag uw feedback op ons voorstel en kunnen uiteraard waar nodig aanpassingen maken.
En mocht u vervolgens een reis bij ons boeken, is het enige wat u hoeft te doen, zorgen dat u op tijd in dat vliegtuig zit.


Wilt u misschien werken bij Interfact Travel? Bekijk dan nu onze VACATURES.

Wat anderen over ons zeggen

Wij maken graag kennis met u

Bent u geïnteresseerd in een van onze reizen of bent u benieuwd naar onze oplossingen op maat? Neem vrijblijvend contact met ons op voor een persoonlijke kennismaking.

Interfact Travel Team
Het Team
Interfact Travel