Noorderlicht reis

Noorderlicht reis

Een bijzondere Noorderlicht reis maken? Daarvoor kun je terecht bij Interfact Travel. Een reis naar het Noorderlicht is heel speciaal en er zijn meerdere bestemmingen waar je naartoe kan. Bijvoorbeeld Noorwegen, Zweden, Finland en IJsland! Jouw Noorderlicht reis stellen wij met zorg voor jullie samen.

Ontdek inspirerende Noorderlichtreizen

Noorderlicht reizen Noorwegen

Zoek je een Noorderlichtreis naar Noorwegen? Dit is absoluut mogelijk en al vanaf ongeveer oktober/november. Je kunt bijvoorbeeld naar het mooie Tromso, en dan een citytrip combineren met een bijzondere noorderlicht safari! Mocht je net iets anders zoeken, iets bijzonderders, ga dan voor een reis waarbij je gaat kingkrab vissen, overnachten in een ijshotel/iglo, een stuk meevaart door de fjorden en natuurlijk meerdere keren op zoek gaat naar het Noorderlicht! Deze bijzondere reizen zijn geheel op maat samen te stellen!

Noorderlicht reis Noorwegen

Noorderlicht reizen Finland

Voor Noorderlichtreizen in Finland zijn er vele opties. Er zijn veel gebieden en soorten reizen beschikbaar voor het Noorderlicht. Eigenlijk heb je in de winterperiode overal de mogelijkheid op het zien van het bijzonder Noorderlicht. Ook het soort reis is in Fins Lapland bijna oneindig! Bekijk de verschillende voorbeeldreizen per bestemming:

Noorderlicht reis Finland

Noorderlicht reizen Zweden

Maak een onvergetelijke Noorderlicht reis naar Zweden. Reis af naar Lulea en combineer deze stad met een verblijf op één van de meest bijzondere plaatsen in Zweden voor wat betreft het Noorderlicht; Abisko! Noorderlicht reizen naar Zweden stellen wij ook met veel aandacht voor jullie samen. Wij zorgen dat de accommodaties aansluiten op jullie wensen en het karakter van de reis!

Reizen Zweden

Noorderlicht station Abisko

Met zijn ligging in het noordelijkste deel van Zweeds Lapland – 250 km ten noorden van de poolcirkel – is het Abisko Bergstation de grootste en oudste overnachtingsstop van de STF: een klassieke herberg die rondom de vorige eeuwwisseling zijn deuren opende.

Aurora Sky Station

Het Aurora Sky Station is één van de beste plekken ter wereld om het noorderlicht te zien. Pak een stoeltjeslift naar het station en laat je informeren over hoe het Aurora Borealis wordt geobserveerd met radio-ontvangers en camera’s. Culinair noorderlicht? Jazeker! Je kunt reserveren voor een culinair Scandinavisch diner, dat je onder het noorderlicht kunt consumeren.

Noorderlicht reizen IJsland

Noorderlicht reizen naar IJsland worden vaak vergeten maar geloof ons, geen land is zo bijzonder en mystiek als IJsland! En al helemaal in de wintertijd.

IJsland heeft niet perse de hele winter sneeuw maar het Noorderlicht is hier vaak en goed te zien tussen ongeveer oktober en april. Natuurlijk moet je ook een klein beetje geluk hebben maar dat is in Noorwegen of Lapland niet anders.

IJsland is een land met vele gezichten, grillige rotspartijen, eenzame vlaktes aan de ene kant en de hoogste bergen aan de andere kant. De vriendelijke bevolking leidt je graag mee naar hun meest bijzondere plekjes en op de prachtige tours!

En waar je het Noorderlicht het beste kan zien? Dat weten de locals precies, dus daarom kiezen wij ook voor de kleine tours met de vriendelijke locals als gids!

Jouw Noorderlicht reis samenstellen?

Wil jij een Noorderlicht reis samenstellen? Neem dan contact met ons op en wij adviseren je graag bij het samenstellen van jullie ideale Noorderlichtreis. Noorderlicht reis voor drie dagen of een week, gewoon een simpel hotel of één van de meest bijzonder lodges, bij Interfact Travel kun je terecht.