Lapland

Ontdek Lapland! Een dagje op een sneeuwscooter over de bevroren meren, een sneeuwschoen wandeling, een excursie met de husky honden en misschien wel een nachtje beleven in het ijshotel?! De prachtige winterse taferelen, besneeuwde bomen en als u geluk heeft ziet u misschien wel het Noorderlicht. Onderstaand vindt u onze reizen, zit u perfecte reis er nog niet helemaal tussen en wilt u nog iets extra's of andere excursies? De reizen zijn op maat aanpasbaar, dus vraag ons gerust naar de mogelijkheden. Wij kunnen dan samen met u uw prachtige reis naar Lapland - ook wel bekend als winter wonder land - samenstellen.

Lapland Safaris

Lapland Safaris staan tegenwoordig op vele bucket-lists. Vink jij 'm komend seizoen af? Naast de geweldige mogelijkheden om te overnachten in Fins Lapland zijn er namelijk de Lapland safari's. Want wat is er bijzonderder dan door de stille witte wereld te reizen op een hondenslee? Of over de bevroren vlaktes te rijden op een sneeuwscooter? Tijdens deze winterse Lapland Safaris kunt u nog veel meer prachtige excursies maken zoals ijsvissen, rendier- sneeuwscooter-, en huskytochten. Uiteraard is er nog veel meer te beleven!

Het Noorderlicht is hier vaak te zien, natuurlijk blijft het een kwestie van afwachten en geluk hebben maar als het er is vallen vele monden open van verbazing. In onze reizen zitten vaak Noorderlicht excursies verwerkt. Kortom deze geweldige Lapland reizen met Interfact Travel zult u nooit meer vergeten!

Voorbeeldreizen Lapland Safaris

8 dagen
Vanaf € 1699 p.p.
8 dagen Yllas winterreis
8 dagen Yllas winterreis
Deze 8-daagse reis brengt u van het ene hoogtepunt naar het andere hoogtepunt. Wintersport in Finland is meer dan skiën, het gaat om...
8 dagen
Vanaf € 1469 p.p.
8 dagen Fins Lapland Basis
8 dagen Fins Lapland Basis
Tijdens deze reis ontdekt u Finland vanuit één plaats. De 3 excursies beginnen vanuit het hotel, u hoeft dus niet eerst met een transfer of...
5 dagen
Vanaf € 1399 p.p.
5 dagen Rovaniemi winterreis
5 dagen Rovaniemi winterreis
Beleef nu het ultieme Lapland gevoel in 5 dagen! Een complete reis in één van de mooiste en echte Finse accommodaties in Rovaniemi. 
5 dagen
Vanaf € 2595 p.p.
5 dagen Sea Lapland winterreis
5 dagen Sea Lapland winterreis
 Deze reis in individueel dus u vertrekt op de dag dat u wilt. Voel de enorme Arctische vrijheid en beleef nu deze magische plaats in Fins...
8 dagen
Vanaf € 1435 p.p.
8 dagen Winter wonderreis
8 dagen Winter wonderreis
Deze reis bevat drie excursies waardoor u op een leuke manier kennis maakt het prachtige Fins Lapland.
8 dagen
Vanaf € 1695 p.p.
8 dagen Iso Syoto winterreis
8 dagen Iso Syoto winterreis
Hotel Iso Syote is gelegen op de top van de heuvel waardoor u een adembenemend uitzicht heeft over Winter Wonderland. U zult hier een...

Overnight Safaris

Voor degene die graag iets wil doen wat de 'normale' bezoeker van Finland niet gauw zal doen. Een nacht doorbrengen in de wildernis, de strijd aangaan met de barre arctische weersomstandigheden en voel je een winnaar wanneer je terug keert naar huis. De lange safari's zijn voor de mensen die niet bang zijn voor uitdagingen. Hier heeft u eigenlijk alles wat nodig is voor een onvergetelijke vakantie! Kortom deze geweldige Lapland reizen met Interfact Travel zult u nooit meer vergeten!

Interfact Travel helpt u graag met het uitzoeken van uw droomreis. Omdat wij elke bestemming hebben bezocht en bijna alle hotels, excursies en uitstapjes zelf ook ervaren hebben, beschikken wij over de kennis om u zo goed mogelijk te adviseren.

Voorbeeldreizen Overnight Safaris

7 dagen
Vanaf € 3220 p.p.
7 dagen Drielandengrens Safari
7 dagen Drielandengrens Safari
Deze safari is geen ‘normale’ safari. Tijdens deze safari gaat u per sneeuwscooter op ontdekking door het fascinerende Finse landschap.

Citytrip Finland

Citytrip naar Finland? Wij hebben alle leuke hoogtepunten voor u op een rij gezet. Wat dacht u van Helsinki?

Voorbeeldreizen Citytrip Finland

4 dagen
Vanaf € 545 p.p.
4 dagen Citytrip Helsinki
4 dagen Citytrip Helsinki
  • Citytrip Helsinki
  • Bekijk de indrukwekkende architectuur
  • Verblijf in Helka Hotel