Kroatië

Kroatië

Naast Griekenland hebben wij ook kennis gemaakt met de steden en de kust van Kroatië. Een bijzondere ervaring was dat. Om eerlijk te zijn hadden wij een heel ander beeld van Kroatië. Een beeld dat we achteraf zeker hebben moeten bijstellen. Het land heeft namelijk echt een Middellandse Zee sfeer.

Denken wij nu aan Kroatië, dan denken wij aan zon, zee, strand! Cultuur, mooie steden, aardige mensen, lekker eten… Kortom alle ingrediënten voor een heerlijk vakantieland voor ieder wat wils. We moeten te kennen geven dat Kroatië groot is. In één vakantie het land rond, dat is zeker niet mogelijk. Ons programma en aanbod is dan ook nog lang niet compleet en zal zich steeds verder gaan uitbreiden.

Wij begonnen onze reis in Split. Vanaf Rotterdam/Amsterdam is het maar 1 uur en 50 minuten vliegen. Eenmaal boven land kijk je even uit het raampje en dan zie je wel een heel bijzonder landschap. Je ziet ontzettend veel eilanden, ook dat is Kroatië, heel veel eilandjes. Eilandhoppen in Kroatië is dan ook zeker aan te raden. Zo zie je in korte tijd verschillende facetten van dit prachtige land.

Cruises in Kroatië

Stel je eens voor: de azuurblauwe zee, een gezellige hut, een prachtige boot en elke dag, overal een geweldig uitzicht! Dit is wat je allemaal krijgt tijdens deze cruise langs de kust van Kroatië. Kroatië is groot en er is veel keuze! Door middel van het kiezen van 1 van deze cruises op kleinere schepen zie je veel van het land. Daarnaast kun je vele excursies doen waardoor je nog veel meer ontdekt van het het land.

Schepen Kroatië

Er zijn 4 verschillende schepen:

B-Categorie
Hutten met een wastafel, stapelbedden of een twijfelaar. Je deelt douche en wc op de boot met de andere reizigers.

A-Categorie
Hutten met eigen douche & wc. 3de bed mogelijk op aanvraag. Over het algemeen zijn dit stapelbedden.

A+ Categorie
Deze hutten zijn ruim, hebben airco en een eigen badkamer. Je hebt een 2-persoonsbed of 2 losse bedden op een nieuw schip. De prijzen voor Cat-A+ zijn inclusief Captains Diner en een tour door Dubrovnik. Tevens heb je elke dag schoonmaak van de hut en halverwege de week schone handdoeken en bedlinnen.

Deluxe Categorie
Dit zijn de nieuwste schepen met prachtige ruime hutten. Volledig voorzien van airco. De reizen op deze schepen zijn inclusief alles! Van slapen, eten, excursies en schoonmaak.

Terug naar Kroatië

Voorbeeldreizen Kroatië

8 dagen
Vanaf € 699 p.p.
8 dagen Cruise Dubrovnik
8 dagen Cruise Dubrovnik
Ontdek tijdens deze cruise de Parel van de Adriatische Zee, zoals Dubrovnik wordt genoemd en cruise van eiland naar eiland.
8 dagen
Vanaf € 1299 p.p.
8 dagen Deluxe Cruise Split
8 dagen Deluxe Cruise Split
Deze cruise is er één die u niet snel zal vergeten! Stelt u zich eens voor: 7 dagen genieten, u cruised van eiland naar eiland op één van...
8 dagen
Vanaf € 699 p.p.
8 dagen Cruise Dalmatië
8 dagen Cruise Dalmatië
Stelt u zich eens voor: de azuurblauwe zee, een knusse cabin, een prachtige boot en elke dag, overal een geweldig uitzicht! Dit is wat u...
8 dagen
Vanaf € 1350 p.p.
8 dagen Cruise Split -> Dubrovnik
8 dagen Cruise Split -> Dubrovnik
U begint de cruise in Split en vaart naar o.a. één van de vissersdorpjes aan het vaste land Sipan of Slano. Gedurende de cruise vaart u ook...
Staat uw reis er niet tussen?

Niet gevonden waar u naar op zoek bent? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Bel ons op 020 - 675 98 62 of vul het contactformulier in.

Neem contact met ons op