Kos

Deze naam heeft het eiland te danken aan de ongerepte natuur die het eiland rijk is. Kos is één van de meest toeristische eilanden van Griekenland. Maar wij zouden Interfact Travel niet zijn als we je nu niet naar de meest authentieke dorpen zouden brengen, zoals de kleine Mastichari.

Het eiland van Hippocrates is zeer rijk aan cultuur en prachtige stranden. Het eiland bezit zo’n 120 kilometer brede zandstranden. Uniek voor Griekse begrippen met aan de zuidoost- en zuidwestkant van het eiland, zo ver het oog reikt alleen maar warm, zacht zand! Aangezien voornamelijk de noordkust erg vlak is en er diverse fietspaden over het eiland lopen is al het moois goed per fiets te ontdekken. Met een heerlijke zeewind erbij fiets je van het ene hoogtepunt naar het andere hoogtepunt.

Voorbeeldreizen Kos

Pakketreis
Vanaf € 519 p.p.
Mastichari - Fenareti apartments
Mastichari - Fenareti apartments
De appartementen van Fenareti liggen praktisch aan het mooie brede en langgerekte zandstrand. Een plezierige eenvoudige accommodatie, ook...
Pakketreis
Vanaf € 555 p.p.
Mastichari - Katerina & Efi Apartment
Mastichari - Katerina & Efi Apartment
Deze appartementen liggen direct aan het strand en bieden een ideaal uitzicht op onder meer het eiland Kalymnos. Alle voorzieningen van...
Staat uw reis er niet tussen?

Niet gevonden waar u naar op zoek bent? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Bel ons op 020 - 675 98 62 of vul het contactformulier in.

Neem contact met ons op