IJsland

Rondreis IJsland

Heb jij een rondreis door IJsland hoog op je lijstje staan? Wij horen je denken: wat kunnen we daar allemaal doen? En wat is er te zien? Daar kunnen wij een vrij kort antwoord op geven: ontzettend veel. Tegelijk is het antwoord eigenlijk helemaal niet zo kort. Hoe zie je zelf je rondreis door IJsland voor ogen? Ben je van plan om een shortbreak te houden of wil je bijvoorbeeld met je familie op rondreis door IJsland? Vraag ons advies en wij stellen jouw ideale rondreis door IJsland voor je samen. Nog even rondkijken? Ontdek meer over IJsland..

IJsland excursies

IJsland excursies bieden wij aan, de meest originele, adembenemende of must-do excursies boeken wij voor je. Laat ons je rondreis naar IJsland samenstellen en boek of reserveer daarbij van te voren je excursies. Wij zullen alles (in overleg) voor je in orde maken zodat je alleen nog maar naar de luchthaven hoeft te reizen en verder vooral kunt genieten van al het moois dat je gaat zien in IJsland. De vlucht, transfers en alle excursies zijn inclusief, mits anders aangegeven.

Noorderlicht IJsland

Het noorderlicht van IJsland bewonderen? Uiteraard kunnen wij geen garantie geven of je het noorderlicht kunt zien. Er zijn namelijk nogal wat natuurlijke factoren voor nodig waardoor het noorderlicht zich zal tonen. Vanaf een berg of vulkaan is het natuurverschijnsel goed te bekijken. In de periode van oktober tot maart tussen 21:00 en 01:00 uur heb je de meeste kans om het noorderlicht op IJsland te bewonderen. Maar vergeet niet: we kunnen niks garanderen!

IJsland klimaat

Het klimaat van IJsland doet de naam van het land eer aan. Ook is het IJsland klimaat wisselvallig te noemen. Grote sneeuwval kan in de winter leiden tot uitdagingen op de weg.

In de winter liggen de temperaturen in Zuid IJsland rond het vriespunt. Ga je noordelijker? Houd dan rekening met -10 tot -25 graden.

Ook in de zomer is IJsland een prachtig land om te bezoeken en kan dan compleet anders ogen. De gemiddelde temperatuur schommelt in de zomermaanden tussen de 10 en 13 graden. Maar ook in IJsland is het haalbaar om de 25 graden aan te tikken.

Meer weten over rondreis IJsland?

Wil je graag meer ontdekken over IJsland, heb je specifieke vragen of wil je een offerte opvragen voor een rondreis naar deze mooie bestemming? Neem dan contact op met ons team.

Terug naar IJsland

Voorbeeldreizen IJsland

5 dagen
Vanaf € 999 p.p.
5 dagen IJsland - Game of Thrones
5 dagen IJsland - Game of Thrones
Bezoek de legendarische IJslandse landschappen welke u zult herkennen uit 1 van de meest bekende TV-series op dit moment! Game of Thrones…....
6 dagen
Vanaf € 1499 p.p.
6 dagen IJsland - Diamonds tour
6 dagen IJsland - Diamonds tour
IJsland ontdekken op een bijzondere manier, niet met een grote groep mensen maar juist met een klein groepje! Dit maakt de beleving van...
5 dagen
Vanaf € 1049 p.p.
Rondreis IJsland 5 dagen
Rondreis IJsland 5 dagen
IJsland, een magisch land dat direct bij iedereen tot de verbeelding spreekt! Elfjes, lagunes, watervallen, noorderlicht en zo kunnen we nog...
6 dagen
Vanaf € 1065 p.p.
6 dagen IJsland - Noorderlicht & Wonderschone natuur
6 dagen IJsland - Noorderlicht & Wonderschone natuur
Ontdek het westen van IJsland met haar rijke geschiedenis en mysterieuze landschappen. Bezoek de wonderschone natuur die verscholen ligt...
6 dagen
Vanaf € 1500 p.p.
Fly drive - Avontuurlijk IJsland
Fly drive - Avontuurlijk IJsland
Wilt u van te voren alle dagen vol hebben met georganiseerde excursies, of het land op eigen tempo verkennen? In deze reis worden deze...
7 dagen
Vanaf € 1499 p.p.
Fly & Drive IJsland - Family adventure
Fly & Drive IJsland - Family adventure
Tijdens deze 7-daagse, van Reykjavik naar het noorden! Akureyri, prachtig en onontdekt!
Staat uw reis er niet tussen?

Niet gevonden waar u naar op zoek bent? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Bel ons op 020 - 675 98 62 of vul het contactformulier in.

Neem contact met ons op