IJsland

IJsland, het land van de magie, het land van vulkanen en meren, gletsjers en watervallen! Natuur, cultuur, geschiedenis, heerlijk eten en de meest vriendelijke bewoners...u vindt het allemaal in IJsland.

Thermale baden en lagunes ze zijn er in grote getale te vinden. Onder andere de Blue Lagoon, het meest bekend en daarom ook vaak druk. Plan je bezoek van te voren om teleurstelling te voorkomen. Naast de Blue lagoon zijn er vele andere lagoons die veel rustiger en ook prachtig zijn. Kent u Game of Thrones? Doe dan de speciale Game of Thrones tour.

Fly & drive IJsland

IJsland is geen bestemming. Het is een avontuur. Reis naar IJsland en ervaar de prachtige IJslandse natuur, de schoonheid van het ruige landschap en de creativiteit van het IJslandse volk. Kom naar IJsland om te genieten van uw vakantie, of vind de perfecte setting voor uw conferentie of uw incentivereis. Laat je inspireren door IJsland.

IJsland is een prachtig land, het is een mysterieus land, een land waar u prima zelf kunt rondtoeren met een huurauto van hotel naar hotel of guesthouse naar guesthouse! Wij hebben een aantal mooie routes voor u uitgewerkt en daarbij de bijzondere plekjes om te overnachten uitgezocht.

Ook kunnen wij alle mogelijke excursies voor u bijboeken! Van paardrijden door de Ijslandse natuur tot aan whale watching in de koude wateren van Noord IJsland.

Voorbeeldreizen Fly & drive IJsland

6 dagen
Vanaf € 1500 p.p.
Fly drive - Avontuurlijk IJsland
Fly drive - Avontuurlijk IJsland
Wilt u van te voren alle dagen vol hebben met georganiseerde excursies, of het land op eigen tempo verkennen? In deze reis worden deze...
7 dagen
Vanaf € 1499 p.p.
Fly & Drive IJsland - Family adventure
Fly & Drive IJsland - Family adventure
Tijdens deze 7-daagse, van Reykjavik naar het noorden! Akureyri, prachtig en onontdekt!

Shortbreak IJsland

IJsland, een magisch land dat direct bij iedereen tot de verbeelding spreekt! Elfjes, lagunes, watervallen, noorderlicht en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Het wordt ook wel het land van “fire and ice” genoemd. In tegenstelling tot bijvoorbeeld Fins Lapland en Noorwegen wordt het hier in de winter niet zo extreem koud. Hierdoor is het een prachtige bestemming voor het hele gezin.

Deze reizen hebben wij zelf samengesteld met de genoemde excursies inclusief. Natuurlijk is alles op maat aan te passen. Er is nog veel meer mogelijk, geef ons uw exacte wensen en wij gaan aan de slag met uw reisvoorstel op maat!

Voorbeeldreizen Shortbreak IJsland

6 dagen
Vanaf € 1499 p.p.
6 dagen IJsland - Diamonds tour
6 dagen IJsland - Diamonds tour
IJsland ontdekken op een bijzondere manier, niet met een grote groep mensen maar juist met een klein groepje! Dit maakt de beleving van...
5 dagen
Vanaf € 1049 p.p.
5 dagen IJsland  - Highlights tour
5 dagen IJsland - Highlights tour
IJsland, een magisch land dat direct bij iedereen tot de verbeelding spreekt! Elfjes, lagunes, watervallen, noorderlicht en zo kunnen we nog...

Groepsreis IJsland

Rondreizen in IJsland kunt u ook doen met een gezellige groep medereizigers! Zowel nationaal als internationaal. Wij hebben een aantal prachtige reizen geselecteerd waarbij u samen met een gids het prachtige land gaat ontdekken.

Voorbeeldreizen Groepsreis IJsland

5 dagen
Vanaf € 999 p.p.
5 dagen IJsland - Game of Thrones
5 dagen IJsland - Game of Thrones
Bezoek de legendarische IJslandse landschappen welke u zult herkennen uit 1 van de meest bekende TV-series op dit moment! Game of Thrones…....
6 dagen
Vanaf € 1065 p.p.
6 dagen IJsland - Noorderlicht & Wonderschone natuur
6 dagen IJsland - Noorderlicht & Wonderschone natuur
Ontdek het westen van IJsland met haar rijke geschiedenis en mysterieuze landschappen. Bezoek de wonderschone natuur die verscholen ligt...