Holland America lijn

Holland America lijn

Holland Amerika lijn cruises

Holland America Lijn cruises is al 145 jaar een toonaangevende pionier op het gebied van cruises. Als je op zoek bent naar de ruimste en comfortabelste schepen op zee, bekroonde service, geraffineerd dineren, een uitgebreide keuze aan activiteiten en verrijkende programma's en verrassende wereldwijde routes, dan ben je hier aan het goede adres.

Cruises hebben zowel populaire als minder bekende havens als bestemming in de Caraïbische Eilanden, Alaska, Europa, Mexico, Zuid-Amerika, het Panamakanaal, Australië, Nieuw-Zeeland en Azië - tevens bieden wij unieke reizen naar de Amazone, Antarctica en uitgebreide Grand Voyages.

Holland America Line blijft trouw aan de tijdloze elegantie van het oceaanreizen. Vanaf het moment dat je aan boord stapt van een van de ruime, middelgrote schepen merk je het verschil. Klassieke scheepslijnen. Een fraai interieur. Warme, gastvrije service.

Evenwicht. Diepgang. Authenticiteit. Dat zijn de elementen die deel uitmaken van meer dan 500 reisschema’s met stops in 100 landen over de hele wereld. Ons Explorations Central (EXC™) programma voegt betekenis en context toe, zodat jou reis een nog rijkere ervaring wordt.

Onder toezicht van de chef-koks van onze Culinary Council® wordt jou verfijnd dineren in de Pinnacle Grill, Tamarind, Canaletto, Rudi’s Sel de Mer en onze eetzaal een gedenkwaardige belevenis. Verbeter je culinaire vaardigheden met shows en workshops van America’s Test Kitchen.

Zij bieden een aantal zeer interessante programma’s in samenwerking met America’s Test Kitchen; O, The Oprah Magazine; BBC Earth Experiences; Digital Workshop powered by Windows; Explorations Central (EXC™) programma’s en live entertainment, zodat je ook aan boord volop nieuwe ontdekkingen kunt doen.

Boek je cruise met Holland America lijn

Natuurlijk zijn deze prachtige cruises ook los te boeken! Ken je de Holland America lijn al of wil je ze graag leren kennen? Hieronder zie je een paar mogelijkheden. Heb je speciale wensen? Wij bieden het hele aanbod van Holland America lijn aan naar Noord-Europa en Griekenland in combinatie met aangrenzende bestemmingen. Vraag ons naar de mogelijkheden of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Terug naar Holland America lijn

Voorbeeldreizen Holland America lijn

13 dagen
Vanaf € 899 p.p.
Cruise Middellandse zee | Griekenland Italië
Cruise Middellandse zee | Griekenland Italië
Cruise Middellandse zee dit jaar op uw verlanglijst? Ontdek deze bijzondere Holland America Line Cruise naar de Middellandse Zee. Vaar naar...
8 dagen
Vanaf € 1129 p.p.
Cruise Noorse Fjorden
Cruise Noorse Fjorden
Vanuit Amsterdam is het slechts een dag naar Noorwegen, waarbij de prachtige fjorden de route leiden naar even zo prachtige havens.
Staat uw reis er niet tussen?

Niet gevonden waar u naar op zoek bent? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Bel ons op 020 - 675 98 62 of vul het contactformulier in.

Neem contact met ons op