Samen reizen is leuker!

Groepsrondreizen

Meer weten over groepsrondreizen?

Je bent geïnteresseerd in groepsrondreizen, wat leuk! Welkom bij Interfact Travel. We nemen je graag mee door al onze informatie met betrekking tot onze "groepsrondreizen". En dan vooral wat wij verstaan onder "groepsreizen" want dit verschilt nog al eens. In dit artikel lees je meer over:

  • individuele groepsreizen
  • georganiseerde groepsreizen
  • groepsreizen Zuid-Afrika
  • groepsreizen Scandinavië
  • groepsreizen Griekenland
Bekijk voorbeeld groepsrondreizen

Individuele groepsreizen

We beginnen met een toelichting op de individuele groepsreizen. Onze meest voorkomende groepsreizen en groepsrondreizen zijn die waarbij je met een hele familie of vriendengroep reist. De grote van de groep varieert maar ligt gemiddeld tussen de 8 & 20 personen. Uiteraard kan het aantal hiervan afwijken.

Ook bieden wij deze reizen aan als zakelijke groepsreizen of voor business partners. Deze groepen zijn vaak wat groter en hebben ruimtes nodig voor (een) vergadering(en) of een andere vorm van een bijeenkomst met het team. Ook dit organiseren wij!

Deze groepsreizen zijn individueel en niet begeleid door een gids. (Is dit wel een wens? Dan kunnen wij dit uiteraard regelen.)

Wij bieden groepsreizen op maat aan. Dit organiseren wij voor vrijwel al onze bestemmingen. Je kunt samen een plan opstellen en wij helpen je dan met de uitwerking en organisatie. Of je deelt je wensen met ons en wij gaan voor je aan de slag. Niets is te gek!

Neem direct contact op

Georganiseerde groepsrondreizen

Naast de individuele groepsreizen heb je natuurlijk ook de georganiseerde groepsrondreizen. Deze reizen zijn grotendeels vooraf al samengesteld en je maakt deze georganiseerde groepsrondreizen met een groep (vaak) internationale reizigers. Je kunt ervoor kiezen om alleen mee te reizen met een dergelijke groepsrondreis of natuurlijk samen met je partner of gezin.

Deze reizen zijn niet op maat gemaakt en kunnen veelal niet gewijzigd worden. Natuurlijk kunnen wij de reis wel uitbreiden aan het begin of einde! De groepsrondreizen zijn begeleid van begin tot eind en je hebt een gids die je overal mee naartoe neemt. Meestal is dit in het Engels.

Deze reizen bieden wij aan naar onder andere;
IJsland, Kroatië, Scandinavië, Zuid-Afrika en Griekenland.

Groepsreizen Zuid-Afrika

Groepsreizen Zuid-Afrika staan bij veel mensen bovenaan de bucketlist. Het is dan ook een van de bestemmingen die direct tot de verbeelding spreekt. Een prachtig land met oneindig veel mogelijkheden!

Ook hier bieden wij individuele groepsreizen en ook georganiseerde groepsreizen. De laatste kan natuurlijk ook met je eigen groep als je dat wilt. Je krijgt dan een gids die de hele reis met je mee reist en je o.a. vertelt over de omgeving en cultuur.

Ook zijn er bijzondere reizen waarbij je met een soort "monstertruck" bus bepaalde routes rijdt met een internationaal gezelschap. Of je maakt een actieve reis waarbij je ook de lokale bevolking helpt en leert kennen.

Vraag onze Zuid-Afrika specialist Evelyn voor meer informatie. Zij helpt je graag verder.

Groepsreizen Scandinavië

Een prachtige groepsreis naar Scandinavië maken? Ook hier hebben we enorm veel opties. Groepsreizen Scandinavië kun je namelijk het hele seizoen maken. Deze lopen uiteen van husky's mushen tot aan ijsvissen! De landen waar wij deze individuele of georganiseerde groepsreizen voor samenstellen in Scandinavië zijn: Noorwegen, Zweden en Finland.

Noorwegen
Ook wel klein Canada genoemd en geloof ons niks is minder waar! Wat een prachtig land is dit. De groepsreizen naar Noorwegen zijn natuurlijk voor de individuele reizigers beschikbaar en in dit geval kun je het zo gek niet bedenken! Winterreizen naar de Noordkaap bijvoorbeeld of zomerreizen naar de middernacht zon.

Georganiseerde reizen hebben wij ook. Deze kunnen zich alleen in Noorwegen afspelen maar ook een deel in Noorwegen een deel in Finland en een deel in Zweden! 3 prachtige landen in 1 reis, wauw...

Vertel ons je wensen en wij nemen je graag mee op één van onze groepsreizen naar het noorden.

Groepsreizen Griekenland

Tot slot groepsreizen Griekenland, ons kindje! Al jaren zijn wij specialist in Griekenland en al jaren nemen wij vele reizigers mee naar dit prachtige en veelzijdige land. Rondreizen in Griekenland is misschien niet het eerste waar je aan denkt maar vergis je niet! Het land leent zich er uitstekend voor.

Een individuele rondreis Griekenland met al je vrienden aan het plannen? Ga dan mee eilandhoppen en laat ons alles voor je regelen. Ook hebben we georganiseerde groepsreizen in Griekenland. Zo hebben we bijvoorbeeld fietsrondreizen en zeilrondreizen. Beide zijn van begin tot einde begeleid en hierdoor mis je niks!

Meer weten over groepsrondreizen?

Wil je meer weten over groepsrondreizen of heb je een specifieke vraag? We hopen dat we jullie eerste vragen hebben beantwoord en kunnen niet wachten om van je te horen als je meer wilt weten! Geef je wensen aan ons door en wij gaan voor je aan de slag met het samenstellen van een prachtige groepsrondreis.