Groepsreis IJsland

Groepsreis IJsland

Groepsreis IJsland op je bucketlist staan om met je vrienden te doen aankomend seizoen? Of wellicht wil je met je familie en de kinderen op groepsreis naar IJsland. Deel je wensen met onze reisadviseurs en wij stellen samen met je de ideale groepsreis samen.

Vraag informatie aan

Groepsrondreis IJsland

IJsland heeft een reputatie als een gemakkelijke plaats om zelfstandig rond te reizen, maar in feite zijn er zoveel meer voordelen aan het boeken van een georganiseerde groepsrondreis naar IJsland. Je reist ver van de gebaande paden af en je kunt activiteiten doen die je eenvoudig niet zelfstandig kunt aanpakken, en er zijn ook andere pluspunten, van veilig reizen naar het helpen van de lokale economie, allemaal diepgaand hieronder verkend. Het is gemakkelijk te begrijpen waarom sommige mensen ervoor kiezen om onafhankelijk van elkaar naar IJsland te reizen. Het is een goed georganiseerde en veilige natie, met een bevolking die uitstekend Engels spreekt.

Bezienswaardigheden IJsland

Veel van die belangrijke bezienswaardigheden in IJsland liggen ook op rijafstand van Reykjavik, dus zelfs als reizigers een korte pauze hebben, kunnen ze door de hoofdstad toeren, de Blue Lagoon bezoeken en een geiser of twee meepakken terwijl ze hier zijn. Maar dat is het probleem. Een groot aantal bezoekers komt niet ver voorbij de hoofdstad, wat leidt tot een crisis rond het toerisme die een negatief effect heeft op de lokale bevolking, de rest van het eiland en de ervaring van de individuele reiziger.

Georganiseerde tour in IJsland

Er zijn zoveel voordelen voor het boeken van een georganiseerde tour in IJsland; voor jou, voor het landschap en voor de mensen van IJsland. Je verwijdert ook de stress die soms gepaard gaat met onafhankelijk reizen en zorgt ervoor dat je vakantie hier om de juiste redenen memorabel is.

Onze partners kennen elke hoek van het eiland - van de beste plek om zeevogels te fotograferen tot hoe lang het duurt om van A naar B te rijden (verbluffende waterval naar prachtige gletsjer). Ze hebben relaties met lokale gidsen die u kunnen helpen met wandelen, sneeuwschoenwandelen of vogels kijken, met de juiste set en de nodige benodigdheden. Ze weten waar een geweldige bakkerij is om te stoppen tijdens een roadtrip, waar je met een grote glimlach en warme koffie wordt begroet door de vrouw die het beheert. Misschien heb je dat niet alleen gevonden, maar dat zou je dierbaarste herinnering aan de vakantie kunnen zijn - wie weet? Echt, het is het verschil tussen gewoon ergens aankomen en een vriend bezoeken. De vriend kent alle verlaten stranden, goede restaurants, short cuts, coole cafés en geldautomaten. Dus als je hier een week of slechts een paar dagen bent, kun je er zeker van zijn dat je tijd vol staat met gedenkwaardige ervaringen en geweldige bezienswaardigheden.

Kortom een groepsreis is misschien zo slecht nog niet!!

Meer informatie over een groepsreis IJsland?

Wil je meer informatie over een groepsreis naar IJsland? Vraag onze reisadviseurs alles wat je wilt weten of vraag direct een reisvoorstel aan!

Terug naar Groepsreis IJsland

Voorbeeldreizen Groepsreis IJsland

5 dagen
Vanaf € 999 p.p.
5 dagen IJsland - Game of Thrones
5 dagen IJsland - Game of Thrones
Bezoek de legendarische IJslandse landschappen welke u zult herkennen uit 1 van de meest bekende TV-series op dit moment! Game of Thrones…....
6 dagen
Vanaf € 1065 p.p.
6 dagen IJsland - Noorderlicht & Wonderschone natuur
6 dagen IJsland - Noorderlicht & Wonderschone natuur
Ontdek het westen van IJsland met haar rijke geschiedenis en mysterieuze landschappen. Bezoek de wonderschone natuur die verscholen ligt...
Staat uw reis er niet tussen?

Niet gevonden waar u naar op zoek bent? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Bel ons op 020 - 675 98 62 of vul het contactformulier in.

Neem contact met ons op