Fly & drive IJsland

IJsland is geen bestemming. Het is een avontuur. Reis naar IJsland en ervaar de prachtige IJslandse natuur, de schoonheid van het ruige landschap en de creativiteit van het IJslandse volk. Kom naar IJsland om te genieten van uw vakantie, of vind de perfecte setting voor uw conferentie of uw incentivereis. Laat je inspireren door IJsland.

IJsland is een prachtig land, het is een mysterieus land, een land waar u prima zelf kunt rondtoeren met een huurauto van hotel naar hotel of guesthouse naar guesthouse! Wij hebben een aantal mooie routes voor u uitgewerkt en daarbij de bijzondere plekjes om te overnachten uitgezocht.

Ook kunnen wij alle mogelijke excursies voor u bijboeken! Van paardrijden door de Ijslandse natuur tot aan whale watching in de koude wateren van Noord IJsland.

Voorbeeldreizen Fly & drive IJsland

6 dagen
Vanaf € 1500 p.p.
Fly drive - Avontuurlijk IJsland
Fly drive - Avontuurlijk IJsland
Wilt u van te voren alle dagen vol hebben met georganiseerde excursies, of het land op eigen tempo verkennen? In deze reis worden deze...
7 dagen
Vanaf € 1499 p.p.
Fly & Drive IJsland - Family adventure
Fly & Drive IJsland - Family adventure
Tijdens deze 7-daagse, van Reykjavik naar het noorden! Akureyri, prachtig en onontdekt!
Staat uw reis er niet tussen?

Niet gevonden waar u naar op zoek bent? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Bel ons op 020 - 675 98 62 of vul het contactformulier in.

Neem contact met ons op