Fly Drive Griekenland

Fly Drive Griekenland. Autorondreizen in Griekenland zijn geweldig, je kunt dit doen op verschillende, grotere eilanden zoals Kreta, Lesbos of op het vaste land! Om heel een land/eiland te ontdekken vanaf één vaste verblijfplaats is vaak niet handig/niet aan te raden. Vandaar dat wij de mogelijkheid bieden om jou eigen rondreis op maat samen te stellen. Hieronder vind je een aantal rondreizen waarvan wij ze geschikt vinden. Zoek je een andere samenstelling of een andere verblijfsduur? Vraag ons naar de mogelijkheden.

Fly Drive Lesbos

Fly & Drive reis maken over het prachtige Lesbos? Een nieuwe manier om het eiland te ontdekken. Het is een eiland gelegen ter hoogte van de Sporaden, zeer dicht bij de Turkse kust en ongeveer 300km van Athene vandaan. Lesbos is het op 3 na grootste eiland van Griekenland. Het eiland is 70km lang en 45 km breed, genoeg ruimte om een rondreis te maken! De hoofdstad is Mytilene waar oude gebruiken en gewoontes goed bewaard zijn gebleven. De andere "bekendste" stad van Lesbos is Molyvos. Ook wel Mithimna genoemd op het eiland zelf. Hier zie je vooral heel duidelijk de bekende rode daken die je veel op de foto's terug ziet.

Voorbeeldreizen Fly Drive Lesbos

8 dagen
Vanaf € 699 p.p.
8 dagen Fly Drive Lesbos
8 dagen Fly Drive Lesbos
Met deze flydrive ontdekt u nu de mooiste plekjes van Lesbos in 1 week! Heerlijk genieten van een prachtig eiland met vele mogelijkheden. U...
22 dagen
Vanaf € 1329 p.p.
22 dagen Fly Drive Lesbos
22 dagen Fly Drive Lesbos
3 weken rondreizen op Lesbos! Met deze reis heeft u overal genoeg tijd om te genieten van elk stukje mooi Lesbos wat u kunt vinden. 3...

Fly Drive Kreta

Fly Drive rondreis maken over het prachtige Kreta? Ontdek het 'andere Kreta'! Dat was ons motto toen we jaren geleden besloten om naar Kreta te gaan. Wij waren ervan overtuigd dat er meer moest zijn dan het drukke noorden met haar vele uitgaansgelegenheden en lawaaiige discotheken. En... dat is gelukt! Wij vonden het Kreta van de idyllische vissersplaatjes aan de azuurblauwe zee en de vele kleine schilderachtige Griekse bergdorpjes, vol authenticiteit. Wij hebben aan den lijve mogen ondervinden hoe de ware Kretenzers zijn: gastvrij, trots en zeer behulpzaam!

Voorbeeldreizen Fly Drive Kreta

8 dagen
Vanaf € 589 p.p.
8 dagen Fly Drive Kreta - Artemis
8 dagen Fly Drive Kreta - Artemis
Fly & Drive West Kreta ArtemisOntdek Paleochora en StavrosInclusief autohuur
8 dagen
Vanaf € 629 p.p.
8 dagen Fly Drive Kreta - Hera
8 dagen Fly Drive Kreta - Hera
Fly & Drive Oost KretaOntdek Mirtos en KouremenosInclusief autohuur
10 dagen
Vanaf € 689 p.p.
10 dagen Fly Drive Kreta - Eros
10 dagen Fly Drive Kreta - Eros
Fly & Drive Oost en West KretaOntdek Panormos & MirtosInclusief autohuur
15 dagen
Vanaf € 889 p.p.
15 dagen Fly Drive Kreta - Aphrodite
15 dagen Fly Drive Kreta - Aphrodite
Fly & Drive Oost en West Kreta - AphroditeOntdek Sougia & MirtosInclusief autohuur
22 dagen
Vanaf € 1149 p.p.
22 dagen Fly Drive Kreta - Zeus
22 dagen Fly Drive Kreta - Zeus
Fly & Drive Kreta ZeusOntdek Piskopiano, Makrigialos & MirtosInclusief autohuur
22 dagen
Vanaf € 1119 p.p.
22 dagen Fly Drive Kreta - Poseidon
22 dagen Fly Drive Kreta - Poseidon
Fly & Drive Kreta Poseidon Ontdek Sougia, Frangokastello & KouremenosInclusief autohuur