Finland

Fins Lapland

Fins Lapland en dan voornamelijk het gebied rondom Rovaniemi, Kemi & Iso Syote. Hier heeft u eigenlijk alles wat nodig is voor een onvergetelijke vakantie! U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een chalet omgeven door sneeuw en natuur of een hotelkamer in Rovaniemi met alles op loopafstand. Ook een geweldige ervaring is een nachtje slapen in een glazen iglo of een ijshotel in Fins Lapland!

Waarom Fins Lapland in Finland?

Naast gewoon skiën of langlaufen beleeft u hier een totaal andere wereld. Het is meer dan alleen skiën. De ene dag daalt u de pistes af en de volgende dag gaat u bijvoorbeeld ijsvissen of verkent u het landschap per sneeuwscooter of huskyslee.

Lapland beschikt over bijzondere natuurgebieden. Het landschap varieert van heuvels tot open vlaktes en bossen. De seizoenswisselingen zijn onovertroffen; de herfst is gekenmerkt door het vallen van de rode en goudgele bladeren en de winterse periode begint. Dat houdt in dat de zon niet meer opkomt en de lucht een paarsblauwe kleur krijgt. Het is eigenlijk overdag vooral schemerig en met een beetje geluk is als u naar de lucht kijkt het dansende Noorderlicht te zien.

Ook voor kinderen is Fins Lapland een heerlijke bestemming. In de winter is het één groot speelparadijs. De dikke laag sneeuw en ijs zorgt voor een ruim aanbod aan winterse activiteiten.

Terug naar Finland

Voorbeeldreizen Finland

5 dagen
Vanaf € 1499 p.p.
Glazen Iglo Finland
Glazen Iglo Finland
Tijdens deze reis overnacht u in een glazen iglo en gaat u kennismaken met het hoge noorden. Het programma biedt u alles wat deze bestemming...
7 dagen
Vanaf € 1599 p.p.
Rondreis Lapland
Rondreis Lapland
Ga nu mee! Een echte polar adventure waarbij u geheel Lapland doorkruist. Zweden, Noorwegen en Finland allemaal in 1 reis. Allerlei...
4 dagen
Vanaf € 545 p.p.
4 dagen Citytrip Helsinki
4 dagen Citytrip Helsinki
Citytrip HelsinkiBekijk de indrukwekkende architectuurVerblijf in Helka Hotel
8 dagen
Vanaf € 1699 p.p.
8 dagen Yllas winterreis
8 dagen Yllas winterreis
Deze 8-daagse reis brengt u van het ene hoogtepunt naar het andere hoogtepunt. Wintersport in Finland is meer dan skiën, het gaat om...
8 dagen
Vanaf € 1469 p.p.
8 dagen Fins Lapland Basis
8 dagen Fins Lapland Basis
Tijdens deze reis ontdekt u Finland vanuit één plaats. De 3 excursies beginnen vanuit het hotel, u hoeft dus niet eerst met een transfer of...
5 dagen
Vanaf € 1699 p.p.
5 dagen Rovaniemi winterreis
5 dagen Rovaniemi winterreis
Beleef nu het ultieme Lapland gevoel in 5 dagen! Een complete reis in één van de mooiste en echte Finse accommodaties in Rovaniemi. 
Staat uw reis er niet tussen?

Niet gevonden waar u naar op zoek bent? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Bel ons op 020 - 675 98 62 of vul het contactformulier in.

Neem contact met ons op