Fietstours in Athene

Fietsen in Athene

Fietsen in Athene en zo deze veelzijdige stad ontdekken! Wij hebben ons excursieprogramma uitgebreid, hieronder lichten we de verschillende tours toe.

Fietsen Griekse eilanden - Agkistri (Selfguided)

Agkistri is een eiland op slechts 35 km van de haven van Piraeus. Het is een klein paradijs gelegen in de Saronische golf. Het eiland heeft prachtige dennenbossen, zand- en kiezelstranden, kristalhelder water en is nog niet overspoeld door massatoerisme.

Met deze selfguided fietstour (op de mountainbike) zorgen wij ervoor dat je fiets gereserveerd is en bij je hotel op Agkistri, of in de haven waar je met de boot aankomt wordt afgeleverd.

Omdat de tour selfguided is bepaal je zelf wanneer je start en hoe lang je over de tour doet.

Inbegrepen
Fietshuur, gedetailleerde routebeschrijving en GPS route, kortingscoupon voor lunch en koffie, direct hulp bij pech onderweg.

Niet inbegrepen
Ferryticket

Fietstour alternatief Athene​

De ideale route voor avonturiers die de Athene highlights al eerder hebben bezocht en verder willen kijken dan dit. Laat je verrassen door deze alternatieve tour! We laten de bekende highlights in het historische centrum voor een keertje links liggen en gaan op ontdekkingstocht in wijken die een andere kant van Athene laten zien.

Wanneer
Januari t/m mei en oktober t/m december van 14:00 – 17:00 uur
Juni t/m september van 17:00 – 20:00 uur

Inbegrepen
Enthousiaste Nederlandstalige local, hippe Cortina fiets en loukoumades (Griekse oliebolletjes).

Fietstocht Athene aan zee

Heb je de Athene highlights al gezien of wil je even ontsnappen aan de drukte van de binnenstad? Met deze 3,5 uur durende tour fiets je vanuit het centrum naar de kust.

Wanneer
Dagelijks om 10:00 uur

Inbegrepen
Enthousiaste Nederlandstalige begeleider, kopje koffie onderweg en een hippe Cortina fiets.

Athene highlights fietstour

Fietsen in Athene is de beste manier om de stad te ontdekken.

Tijdens onze 3 uur durende fietstour nemen we je mee langs de hoogtepunten van de stad zoals de tempel van Zeus, het parlementsgebouw, de Akropolis, de Nationale tuinen en het oude Olympische stadion, maar zie je ook minder bekende plekken waar je normaal gesproken niet zou komen als toerist.

Wanneer
Dagelijks om 9:30 uur (wel van te voren reserveren).

Inbegrepen
Enthousiaste Nederlandstalige gids, hippe Cortina fiets en een verrassing onderweg.

Fietstocht Athene Ride & Bite

Met de ride and bite fietstour Athene bezoeken we verschillende authentieke, lokale restaurantjes waar je niet snel toeristen zal vinden!

Wanneer
Dagelijks van 17:00 – 20:00.

Inbegrepen
Enthousiaste Nederlandstalige begeleider, hippe Cortina fiets, lekkere mezedes in combinatie met een lokaal drankje. Let op: Elk restaurant serveert een eigen drankje of een glas water.

Fietsen in Athene?

Fietsen in Athene kan via Interfact Travel. Heb je vragen of wil je meer weten over fietsexcursies in de Griekse hoofdstad? Neem dan contact met ons op.

Alvast een voorproefje; lees hier de blog van één van onze reizigers die met ons een citytrip Athene heeft gemaakt incl. excursies.