Familiereizen

Familievakantie

Een familievakantie boeken voor een originele vakantie met kinderen? Daarvoor kun je terecht bij Interfact Travel. Op vakantie met je kinderen naar bijzondere bestemmingen. Naar de zon of een sneeuwrijk gebied? Jou familievakantie stellen wij met zorg voor jullie samen.

Ontdek inspirerende familiereizen

Familiereizen vanaf 16 jaar

Zoek je specifiek familiereizen vanaf 16 jaar? Een mooie familiereis maken met je gezin zorgt ervoor dat je echt de tijd heeft met en voor elkaar. Ontsnap uit het drukke bestaan en maak een familiereis naar bijvoorbeeld Noorwegen, Lapland of wat dacht je van Zuid Afrika? Familiereizen vanaf 16 jaar bieden mogelijkheden om actieve en avontuurlijke excursies te maken die je met kleine kinderen misschien eerder achterwege laat.

Familiereizen Zuid Afrika

Maak een onvergetelijke familiereis naar Zuid Afrika. Maak een safari en ontmoet de big five, snuif cultuur op en bezoek de mooie steden zoals Johannesburg en Kaapstad. Familiereizen naar Zuid Afrika stellen wij met aandacht voor jullie samen. Wij zorgen dat de accommodaties aansluiten op deze familiereis en natuurlijk de excursies die deze familiereis Zuid Afrika onvergetelijk maken.

Reizen Zuid Afrika

Familievakanties Griekenland

Familievakanties Griekenland zoeken voor jou volgende vakantie? Griekenland biedt veel mogelijkheden voor een familievakantie. Zo kun je eilandhoppen met de kinderen, wij kennen de leukste Griekse eilanden voor gezinnen met kinderen in verschillende leeftijdscategorieën.

Eilandhoppen Griekenland

Kindvriendelijke vakantie Scandinavië

Voor een kindvriendelijke vakantie naar Scandinavië zijn er meerdere opties. Wij bieden reizen naar Noorwegen, IJsland en Lapland. Bekijk de verschillende voorbeeldreizen per bestemming:

Lapland met kinderen Noorwegen met kinderen IJsland met kinderen

Jouw familievakantie samenstellen?

Als familiebedrijf weten wij als geen ander hoe het is en wat er voor nodig is om op vakantie te gaan met de familie!

Wil jij een familievakantie samenstellen? Neem dan contact met ons op en wij adviseren je graag bij het samenstellen van jullie ideale familievakantie. Familievakanties met jongere of oudere kinderen, bij Interfact Travel kun je terecht.

Familiehotel

Familie hotels richten zich met name op gezinnen cq. families. Dat betekent dat zowel jong als oud en alles daar tussenin welkom is. Daarnaast hebben deze hotels vaak ook faciliteiten die je als gezin graag ziet zoals ruime familiekamers. Vaak is de opzet van het hotel ruim maar dit is geen vaste regel.

Een familie hotel draagt over het algemeen een relaxte sfeer uit waarbij je je niet direct bezwaard voelt wanneer de kinderen zich als kinderen gedragen.
Veelal worden in familiehotels diverse faciliteiten geboden zoals een zwembad(en), animatie, oppas en verzorging. Terwijl er voor ouderen veelal een lift aanwezig is en het gebouw rolstoel en kinderwagen vriendelijk is. Een familie hotel heeft altijd een ontbijt mogelijkheid en biedt voor lunch en diner vaak een ruime flexibiliteit aan.