Familiereizen

Familievakantie

Een familievakantie boeken voor een originele vakantie met kinderen? Daarvoor kunt u terecht bij Interfact Travel. Op vakantie met uw kind naar bijzondere bestemmingen. Naar de zon of een sneeuwrijk gebied? Uw familievakantie stellen wij met zorg voor u samen.

Familiereizen vanaf 16 jaar

Zoekt u specifiek familiereizen vanaf 16 jaar? Een mooie familiereis maken met uw gezin zorgt ervoor dat u echt de tijd heeft met en voor elkaar. Ontsnap uit het drukke bestaan en maak een familiereis naar bijvoorbeeld Noorwegen, Lapland of wat dacht u van Zuid Afrika? Familiereizen vanaf 16 jaar bieden mogelijkheden om actieve en avontuurlijke excursies te maken die u met kleine kinderen misschien eerder achterwege laat.

Familiereizen Zuid Afrika

Maak een onvergetelijke familiereis naar Zuid Afrika. Maak een safari en ontmoet de big five, snuif cultuur op en bezoek de mooie steden zoals Johannesburg en Kaapstad. Familiereizen naar Zuid Afrika stellen wij met aandacht voor u samen. Wij zorgen dat de accommodaties aansluiten op deze familiereis en natuurlijk de excursies die uw familiereis Zuid Afrika onvergetelijk maken.

Reizen Zuid Afrika

Familievakanties Griekenland

Familievakanties Griekenland zoeken voor uw volgende vakantie? Griekenland biedt veel mogelijkheden voor uw familievakantie. Zo kunt u eilandhoppen met uw kinderen, wij kennen de leukste Griekse eilanden voor gezinnen met kinderen in verschillende leeftijdscategorieën. 

Eilandhoppen Griekenland

Kindvriendelijke vakantie Scandinavië

Voor een kindvriendelijke vakantie naar Scandinavië zijn er meerdere opties. Wij bieden reizen naar Noorwegen, IJsland en Lapland. Bekijk de verschillende voorbeeldreizen per bestemming:

Lapland met kinderen Noorwegen met kinderen IJsland met kinderen

Uw familievakantie samenstellen?

Als familiebedrijf weten wij als geen ander hoe het is en wat er voor nodig is om op vakantie te gaan met de familie!

Wilt u uw familievakantie samenstellen? Neem dan contact met ons op en wij adviseren u graag bij het samenstellen van uw ideale familievakantie. Familievakanties met jongere of oudere kinderen, bij Interfact Travel kunt u terecht.