Expedities

Fantastische indrukken staan je te wachten in de eindeloze witte wildernis van Antarctica. In het kielzog van de grote poolexpedities, begint ook je reis in Argentinië. In de voetsporen van de grote historische ontdekkingsreizigers zie je het landschap zoals zij dat zagen, onaangetast, uitgestrekt en overweldigend. Beleef de laatste onaangetaste gebieden ter wereld aan boord van het MS Fram, één van de beste expeditieschepen ooit gebouwd.

Deel de fascinatie van de grote ontdekkingsreizigers voor de Zuid-Amerikaanse kust en het continent Antarctica. Bezoek het schiereiland Valdés met haar spectaculaire natuur, de Falklandeilanden en de meest afgelegen regio van onze aarde, Antarctica. De grandioze finale wordt gevormd door Kaap Hoorn en de Chileense fjorden.

Terug naar Reistypes

Voorbeeldreizen Expedities

19 dagen
Vanaf € 8364 p.p.
19 dagen Expeditiereis Antarctica, Patagonië & Chili
19 dagen Expeditiereis Antarctica, Patagonië & Chili
Een afwisselende expeditiereis waarmee we zowel de Chileense kust als Antarctica bezoeken. Vanuit Ushuaia steken we de oceaan over en...
Staat uw reis er niet tussen?

Niet gevonden waar u naar op zoek bent? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Bel ons op 020 - 675 98 62 of vul het contactformulier in.

Neem contact met ons op