Cruises

Nog nooit op een cruise geweest? Misschien is het wel 1 van de meest relaxte manier van vakantie vieren die er is!

Het is 1 van de beste manieren om kennis te maken met nieuwe bestemmingen en nieuwe culturen. We hebben uit de eerste hand ervaren hoe reizen ons leven kan veranderen. We hebben ervaren hoe reizen onze geest verruimt, nieuwe connecties vormt en ons meer waardering geeft voor het gezamenlijke element van de mensheid dat ons samenbrengt over de hele wereld. We nodigen u uit om met ons mee te gaan voor een onvergetelijke ervaring. Reizen is meer dan een reisschema; het heeft het vermogen om onszelf en de wereld om ons heen te veranderen, reis na reis.

Holland America Line

Interfact Travel mag zich trotse agent noemen van de bekendste rederij als het gaat om cruises! De Holland America line!

Wij vinden deze cruises een mooie aanvulling op bijvoorbeeld onze eilandhopreizen in Griekenland, ga voor of na deze reis nog even lekker een weekje cruisen!

Natuurlijk zijn deze prachtige cruises ook los te boeken! Kent u Holland America line al of wilt u ze graag leren kennen? Hieronder ziet u een paar mogelijkheden. Heeft u speciale wensen? Wij kunnen het hele aanbod van Holland America line aanbieden.

Voorbeeldreizen Holland America Line

13 dagen
Vanaf € 899 p.p.
Griekse Odyssee - Rome naar Venetië
Griekse Odyssee - Rome naar Venetië
Plaats van muzen, centrum van de klassieke wereld; Athene en de Griekse eilanden zullen je elke dag opnieuw betoveren tijdens deze cruise...

Cruises Kroatië

Denken wij aan Kroatië, dan denken wij aan zon, zee, strand! Cultuur, mooie steden, aardige mensen, lekker eten… Kortom alle ingrediënten voor een heerlijk vakantieland voor ieder wat wils.

Voorbeeldreizen Cruises Kroatië

8 dagen
Vanaf € 699 p.p.
8 dagen Cruise Dubrovnik
8 dagen Cruise Dubrovnik
Ontdek tijdens deze cruise de Parel van de Adriatische Zee, zoals Dubrovnik wordt genoemd en cruise van eiland naar eiland.
8 dagen
Vanaf € 1299 p.p.
8 dagen Deluxe Cruise Split
8 dagen Deluxe Cruise Split
Deze cruise is er één die u niet snel zal vergeten! Stelt u zich eens voor: 7 dagen genieten, u cruised van eiland naar eiland op één van...
8 dagen
Vanaf € 699 p.p.
8 dagen Cruise Dalmatië
8 dagen Cruise Dalmatië
Stelt u zich eens voor: de azuurblauwe zee, een knusse cabin, een prachtige boot en elke dag, overal een geweldig uitzicht! Dit is wat u...
8 dagen
Vanaf € 1350 p.p.
8 dagen Cruise Split -> Dubrovnik
8 dagen Cruise Split -> Dubrovnik
U begint de cruise in Split en vaart naar o.a. één van de vissersdorpjes aan het vaste land Sipan of Slano. Gedurende de cruise vaart u ook...