Citytrips Griekenland

Citytrip Athene

Citytrip Athene bleeft u volledig met Interfact Travel! 300 dagen zon, heerlijke hotels, zalige specialiteiten en tevens een gezellige Riviera. Athene, de hoofdstad van Griekenland is een heerlijke plek om een aantal dagen door te brengen. Het levendige, dynamische Athene is een stad waar alle uitersten bij elkaar komen – oudheid en modernisme, museumcultuur en designershops.

Athene stedentrip

Athene stedentrip in gedachten? Een bezoek aan de Akropolis en het Akropolis museum mag zeker niet ontbreken tijdens uw citytrip door Athene. Heeft u al eens kennis gemaakt met de Griekse Riviera, de Apollokust? Het is een raadsel dat deze kust nog zo onbekend is. Vanuit het centrum kunt u met de tram naar de badplaats Glyfada, een voormalig vissersplaatsje met een boulevard en terrasjes.

Stedentrip Griekenland

Boek uw stedentrip Griekenland via de Griekenland specialist. U vindt hieronder een paar voorbeeldreizen voor uw stedentrip naar Griekenland. Uiteraard voegen wij uw wensen samen voor een leuke citytrip. Heeft u daarom vragen? Neem dan contact met ons op!

Terug naar Citytrips Griekenland

Voorbeeldreizen Citytrips Griekenland

4 dagen
Vanaf € 429 p.p.
4 dagen Citytrip Athene
4 dagen Citytrip Athene
Geniet 4 dagen van de levendige en bruisende hoofdstad van Griekenland, Athene. Een stad waar alle uitersten bij elkaar komen – oudheid en...
6 dagen
Vanaf € 289 p.p.
6 dagen Citytrip Delphi, Olympia en Meteora
6 dagen Citytrip Delphi, Olympia en Meteora
Ontdek de Griekse Historie op het vasteland in 6 dagen. U kunt kiezen of u Delphi (1 nacht) en Meteora (2 nachten) combineert of Delphi (1...
Staat uw reis er niet tussen?

Niet gevonden waar u naar op zoek bent? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Bel ons op 020 - 675 98 62 of vul het contactformulier in.

Neem contact met ons op