Beste reisorganisatie rondreizen 2019

Reisgraag award 2019 gewonnen!!

Geplaatst in:
Gaby Verdam
Geschreven op 9 januari 2019 door Gaby Verdam
Aangepast op: 24 augustus 2020

Whoohoo! Onze rondreizen vallen in de prijzen!

Onze rondreizen vallen in de prijzen! Daar is die dan! We waren erg blij verrast toen we hoorden dat wij de reisgraag award voor onze rondreizen hebben gewonnen. Het voelt als een extra waardering van onze reizigers en dat is uiteindelijk waar wij voor aan het werk zijn.

We bieden verschillende mooie rondreizen aan, die we op maat samenstellen. Ons hoofdproduct is eilandhoppen over de Griekse eilanden en daarnaast hebben we veel prachtige reismogelijkheden naar Zuid-Afrika en Scandinavië (winter en zomer).

Omdat wij persoonlijk contact hebben met al onze reizigers weten wij snel waar onze klanten naar op zoek zijn. Zo kunnen wij een passende reis aanbieden. En het leukste is dan natuurlijk om na afloop van de reis een mooie review te krijgen.

Omdat wij voor elke bestemming onze “specialist” hebben op kantoor kunnen wij advies geven uit eigen ervaring. Griekenland bijvoorbeeld, kent inmiddels niet veel eilanden meer die wij niet hebben bezocht! Ook Zuid-Afrika is een bestemming die wij vaak hebben mogen bezoeken. Elke keer komen we weer terug met een nieuwe kleine lodge of lieve mensen die mooie excursies aanbieden! Al onze bestemmingen zijn bekend bij minimaal 1 van ons team.

Bekijk hier onze inspiratie reizen voor zowel zomer als winter. Wij horen graag welke originele reis je wilt maken en waar de pure beleving een belangrijke voorwaarde is! Nogmaals dank aan al onze reizigers die een mooie review hebben achter gelaten. We hopen nog veel meer reviews te mogen ontvangen in het nieuwe jaar!"

Over de auteur
Gaby Verdam
Gaby Verdam

Al vanaf 2005 werkzaam voor Interfact Travel en ik heb mede door mijn werk al aardig wat bestemmingen mogen bezoeken. Onder andere Zuid-Afrika, Amerika, Canada, Spanje, Frankrijk en uiteraard Griekenland!