Witte bomen en het noorderlicht

Op ontdekkingstocht naar Fins Lapland

Geplaatst in:
Libby Rodermond
Geschreven op 16 december 2014 door Libby Rodermond

Ontdek Fins Lapland

Heeft u weleens gehoord van die mooie witte bomen, dat prachtige noorderlicht en die geweldige honden die een slee voorttrekken vol plezier? Ja? Nu kunt u het zelf ook beleven. De boekingen voor het winterseizoen 2015 zijn in volle gang dus wij zeggen sla ook uw slag!

Geen volle pistes, geen massa’s mensen voor de liften maar genieten van de authenticiteit van de locale bevolking, de rust op de pistes en de prachtige safari’s. En niet te vergeten het geweldige noorderlicht, misschien heeft u geluk en ziet u het meerdere keren!

Kortom er is zoveel te beleven in Fins Lapland eigenlijk zoveel dat u het zelf mee moet maken. Ja, deze reis is duurder dan een weekje naar Oostenrijk maar u krijgt er zoveel meer voor terug! Een tocht op een sneeuwscooter door de bossen en over bevroren meren, huskytochten van soms wel 3 uur, sneeuwschoenwandelen, ijsvissen en zo kunnen we nog wel even doorgaan.

Fins Lapland reisaanbod

Online vindt u een aantal vooraf samengestelde reizen door ons, tevens hebben wij dit jaar 2 nieuwe budget reizen. De expertise zoals u deze van ons kunt verwachten blijft hetzelfde maar u heeft minder excursies en bijvoorbeeld een gewone transfer in plaats van een transfer op een sneeuwscooter.

In ieder geval is er genoeg om uit te kiezen, als uw reis er nou net niet bij zit wees gerust en neem contact met ons op. Vertel ons uw wensen en wij gaan een reis voor u op maat maken. Wij horen graag wat jullie van onze reizen vinden!

Winterse groetjes,

Het Interfact Travel team

Over de auteur
Libby Rodermond
Libby Rodermond

Sinds 2010 ben ik werkzaam bij Interfact Travel, maar al mijn hele leven vind ik reizen ontzettend leuk en heb dan ook al veel van de wereld mogen zien.