Witte bomen en het noorderlicht

Op ontdekkingstocht naar Fins Lapland

Geplaatst in:
Libby Rodermond
Geschreven op 16 december 2014 door Libby Rodermond
Aangepast op: 24 augustus 2020

Ontdek Fins Lapland

Heb je weleens gehoord van die mooie witte bomen, dat prachtige noorderlicht en die geweldige honden die een slee voorttrekken vol plezier? Ja? Nu kun je het zelf ook beleven. De boekingen voor het winterseizoen zijn in volle gang dus wij zeggen sla ook je slag!

Geen volle pistes, geen massa’s mensen voor de liften maar genieten van de authenticiteit van de lokale bevolking, de rust op de pistes en de prachtige safari’s. En niet te vergeten het geweldige noorderlicht, misschien heb je geluk en zie je het meerdere keren!

Kortom er is zoveel te beleven in Fins Lapland eigenlijk zoveel dat je het zelf mee moet maken. Ja, deze reis is duurder dan een weekje naar Oostenrijk maar je krijgt er zoveel meer voor terug! Een tocht op een sneeuwscooter door de bossen en over bevroren meren, huskytochten van soms wel 3 uur, sneeuwschoenwandelen, ijsvissen en zo kunnen we nog wel even doorgaan.

Fins Lapland reisaanbod

Online vind je een aantal vooraf samengestelde reizen door ons, tevens hebben wij dit jaar 2 nieuwe budget reizen. De expertise zoals je deze van ons kunt verwachten blijft hetzelfde maar je hebt minder excursies en bijvoorbeeld een gewone transfer in plaats van een transfer op een sneeuwscooter.

In ieder geval is er genoeg om uit te kiezen, als jou reis er nou net niet bij zit wees gerust en neem contact met ons op. Vertel ons jouw wensen en wij gaan een reis op maat maken. Wij horen graag wat jullie van onze reizen vinden!

Winterse groetjes,
Het Interfact Travel team

Over de auteur
Libby Rodermond
Libby Rodermond

Sinds 2010 ben ik werkzaam bij Interfact Travel, maar al mijn hele leven vind ik reizen ontzettend leuk en heb dan ook al veel van de wereld mogen zien.