De husky tour bij Holmen was grandioos

Noorderlichtreis Noorwegen

Geplaatst in:
2 enthousiaste reizigers
Geschreven op 27 maart 2017 door 2 enthousiaste reizigers
Aangepast op: 4 mei 2020

Wij zijn een uur thuis na een echt fantastische reis!!! Alles was tot in de puntjes geregeld en we zijn zeer tevreden!

Sorrisniva in Alta - met de Noorderlichtsafari, Iglo hotel, snow mobil safari en hun diner- is echt een super ervaring, een aanrader. Het eten is van ongekende kwaliteit!!! De husky tour bij Holmen was grandioos (we zagen onderweg ook nog elanden!).

De boottrip was geweldig, alleen is het in de wintertijd en het korte verblijf in Honningsvag lastig met de Noordkaapexcursie, omdat de bussen naar de Noordkaap alleen twee keer per dag in konvooi mogen rijden. Met hulp van het hotel (Scandic Bryggen) en medewerking van Hurtigruten konden we mee met de bootpassagiers, terwijl we nog niet waren ingecheckt. Dus hadden we ook nog een geweldige gids en bij terugkomst konden we met alle passagiers precies op tijd mee terug aan boord, vlak voor vertrek en toen inchecken, super geregeld!

Het Snowhotel was ook een belevenis. Achteraf gezien hadden we best alle bagage meekunnen nemen (die bleef nu in het Thon Hotel, terwijl we niet exact wisten wat we nodig zouden hebben) en ook van daaruit was vervoer naar de luchthaven mogelijk geweest. We hebben de receptie daar aangeraden voor lockers te zorgen zodat ID-papieren, camera’s en tablets veilig, droog en warm kunnen worden bewaard, nu is daar geen voorziening voor en meenemen naar je ‘kamer’ kan niet (min 4 graden…)

De vouchers voor de laatste activiteiten: transfers boot-Thon Hotel en Thon Hotel-Snow hotel v.v., het arrangement Snow Hotel en de busreis naar de luchthaven stonden allemaal op één voucher. Dat was in de praktijk geen probleem, maar kan misschien beter gesplitst worden.

Kortom, we hebben genoten, de reis is een aanrader, hebben een paar duizend foto’s en zijn heel blij dat we via jullie hebben geboekt.

Met vriendelijke groeten, Twee enthousiaste reizigers

Over de auteur
2 enthousiaste reizigers
2 enthousiaste reizigers

Ondine is met Interfact Travel naar Noorwegen geweest in januari 2017 en heeft een bijzondere reis gemaakt.