Hotels met of zonder zwembad

Hotel met zwembad of hotel zonder zwembad?

Geplaatst in:
Gaby Verdam
Geschreven op 8 juni 2018 door Gaby Verdam
Aangepast op: 4 mei 2020

Ben je op zoek naar een hotel met zwembad voor jouw vakantie? Ben je een fervent zwemmer, een echte waterrat? Of geeft het je gewoon het gevoel van totale ontspanning door op ieder willekeurig moment van de dag een duik te nemen in het zwembad? Wij kunnen ons dit goed voorstellen, daarom hebben wij bewust een aantal accommodaties geselecteerd die aan deze wens voldoen.

Top 5 accommodaties met zwembad in Griekenland

Wil je zeker gaan voor een zwembad bij je accommodatie? Dan hebben wij hierbij de top 5 accommodaties met zwembad voor je op een rij gezet.

Foto: Annita's Village, Naxos.

Voordeel van de twijfel

Maar eerlijk is eerlijk, wij geloven dat de meest bijzondere accommodaties vaak niet zijn uitgerust met een zwembad. Uiteraard wel vlakbij zee om die verfrissende duik te nemen. Een authentiek en kleinschalig boutique hotel bijvoorbeeld, dit heeft zo’n fijne ambiance dat het ontbreken van een zwembad geen rol meer speelt. Geef je ons het voordeel van de twijfel? Laat ons jouw reis op maat samenstellen met af en toe een hotel zonder zwembad of een accommodatie met een zwembad aan zee.

Hotel met zwembad aan zee in Griekenland

Op zoek naar een luxe bestemming met een zwembad aan zee? Dit zijn de meest bijzondere hotels met zwembad aan zee, naar bestemmingen die wij aanbieden.

Foto: Libyan Mare, Paleochora

Pareltjes van accommodaties zonder zwembad

Tot slot hebben wij onze persoonlijke favorieten op een rij gezet, prachtige accommodaties zonder zwembad.

Foto: Villa Notos, Milos

Vragen over jouw accommodatie?

Heb je vragen of wil je meer weten over andere mogelijkheden van overnachten? Neem dan contact met ons op.

Over de auteur
Gaby Verdam
Gaby Verdam

Al vanaf 2005 werkzaam voor Interfact Travel en ik heb mede door mijn werk al aardig wat bestemmingen mogen bezoeken. Onder andere Zuid-Afrika, Amerika, Canada, Spanje, Frankrijk en uiteraard Griekenland!