Surprise, Surprise

Hoe beleefden onze reizigers onze verrassingsreizen

Geplaatst in:
Libby Rodermond
Geschreven op 29 maart 2017 door Libby Rodermond
Aangepast op: 4 mei 2020

Piet - Verrassingsreis zomer 2016

Van te voren wisten we niet naar welke eilanden we wilden en hebben daarom deze verrassingsreis geboekt. Het was allemaal perfect geregeld, op Athene werden we al opgewacht voor transfer naar het hotel en daar kregen we ook alle papieren van onze verdere reis. Alle verdere transfers van hotel naar veerboot op en neer was allemaal op tijd. Alle tickets van de veerboot waren geregeld en we hoefden zelf bijna niets te doen.

We hebben 1 volle dag Athene gehad en verder 3 mooie eilanden bezocht waar we op elk eiland 3 volle dagen verbleven.De hotels/studio's waren zeer goed met vriendelijk personeel en een goed ontbijt. Wij hebben een fijne vakantie gehad.

Esther - Verrassingsreis zomer 2015

Wat een ontzettende leuke trip hebben we gemaakt! Wij waren nog nooit in Griekenland geweest en konden niet kiezen. Vandaar deze suprise hop. Kom je toch mooi ergens anders dan waar de meeste mensen voor kiezen. Alles top geregeld. Met transfers en verblijf dus wij hebben heerlijk genoten, mooie foto's en een top herinnering.

Over de auteur
Libby Rodermond
Libby Rodermond

Sinds 2010 ben ik werkzaam bij Interfact Travel, maar al mijn hele leven vind ik reizen ontzettend leuk en heb dan ook al veel van de wereld mogen zien.