Winter wonderland

Ervaring Fins Lapland reizigers

Geplaatst in:
Libby Rodermond
Geschreven op 29 maart 2017 door Libby Rodermond
Aangepast op: 16 juli 2018

Hieronder verschillende ervaringen van onze reizigers:

Desiree & Robin - The thrill of Winterland - 2015

Hoi Interfact!

Wij hebben afgelopen winter een te gekke reis met jullie gemaakt naar Fins lapland en wilde even laten weten dat het geweldig was.

We hebben verschillende tours gedaan waaronder de 1 met husky honden, dit was zo leuk! Verder hebben we nog op sneeuwscooters gereden en zelfs (al was het heeeeel vaag) hebben we een glimp van het noorderlicht opgevangen.

We sliepen in een hotel wat prima en simpel was maar alles wat we nodig hadden was er. Het nachtje in het ijshotel was een leuke ervaring maar ook wel een beetje afzien, ik heb niet veel geslapen hier. Maar dat hadden we wel al een beetje bedacht dus dat maakte niet uit!

Er was 1 misverstand met een transfer maar na contact te hebben gehad met de organisatie was dit geen probleem en zijn we meteen opgehaald.

Kortom, we hebben het superleuk gehad maar we moeten toch nog een keertje terug voor het noorderlicht zoals je het op de “echte” foto ziet!
Groetjes van Robin en Desiree

Het nachtje in het ijshotel was een leuke ervaring maar ook wel een beetje afzien, ik heb niet veel geslapen hier.

Linda - Iso Syote - 2015

Hoi Libby & Gaby,

Alvast jullie bedankt voor de prima georganiseerde reis !! Alles was prima verzorgd! Het eten vond ik ook meer dan goed, zou het aan iedereen die de reis wil maken zeker adviseren, het hotel ligt er prachtig pal naast de skipistes.

Wederom bedankt voor deze geweldige ervaring!
Vriendelijke groet, Linda

Nicole & Marjo - Stay on the hilltop - 2014

Het was een gok om naar de sneeuw te gaan, ivm het feit dat ik in een rolstoel zit maar we wilden het heel graag. En het was fantastisch! Ok soms moest ik even geholpen worden in de diepe sneeuw maar dat was geen probleem. De gasten die er waren wilden graag helpen en de gidsen en hotel personeel waren super. Ik heb alles kunnen doen wat ik wilde, ijsvissen, met de husky’s de hele dag op pad, met de rendieren weg en 2x een sneeuwscooter safari. De sneeuwscooter mocht ik eigenlijk niet besturen maar in de privesafari wel en heb toen 40 km gereden. Fantastisch.

De hele witte wereld is als in een sprookje, de bomen liggen vol met sneeuw en dat geeft zo’n apart gevoel. Hier wil ik nog wel een keer terug komen. Iedereen bedankt voor een geweldige ervaring.

Groetjes Nicole en Marjo.

Nicole & Marjo

De hele witte wereld is als in een sprookje, de bomen liggen vol met sneeuw en dat geeft zo’n apart gevoel.
Over de auteur
Libby Rodermond
Libby Rodermond

Sinds 2010 ben ik werkzaam bij Interfact Travel, maar al mijn hele leven vind ik reizen ontzettend leuk en heb dan ook al veel van de wereld mogen zien.