Ultimate experience in Fins Lapland

Fins Lapland "5-daagse reis Ultimate experience"

Geplaatst in:
Douwe & Jacqueline
Geschreven op 5 juni 2018 door Douwe & Jacqueline
Aangepast op: 4 mei 2020

Douwe & Jacqueline

Bij aankomst een kleine min, koffers niet mee gereisd, we zijn daar goed mee geholpen de koffers zouden via helsinki met de volgende vlucht mee worden gevlogen en zouden om 20.30 in rovaniemini zijn, gelukkig was dit ook het geval om 23.00 werden netjes onze koffers afgeleverd. De cabine was super, alles erop en eraan, afwasmachine (met afwasblokjes) oven, magnetron, waterkoker, koffiezetapparaat, wasmachine(met wasmiddel) phone, stofzuiger, strijkplank….net als thuis zeg maar!

Een heerlijk openhaardje en de blokjes hout liggen in de schuur en een heerlijke sauna in de douche ik zeg, geweldig! Ontbijt, super de luxe, je kan niet bedenken wat er niet is. Ook heel mooi, ook aan mensen met allerlei allergieën gedacht glutenvrij, melkerij enz. De excursies zijn geweldig, heel goed georganiseerd de mensen van de organisatie hebben alles tot de puntjes netjes geregeld, komen je op tijd ophalen en brengen je terug naar je accommodatie, ook al wil je nog even in het dorpje wat eten of shoppen, je kan je melden en ze brengen je weer terug naar je accommodatie, echt chapeau!

De excursies zijn super, de honden trips vonden wij het mooist maar ook de snow scooters,echt geweldig! Ik hou helemaal niet van sneeuw en graden onder de nul vakanties (ski vakanties, nou ik blijf wel thuis!) maar ik heb de vakantie van mijn leven gehad en om echt nooit te vergeten! Wil ook het team in rovaniemi heel erg bedanken voor deze onvergetelijke vakantie!

Ik hou helemaal niet van sneeuw en graden onder de nul vakanties (ski vakanties, nou ik blijf wel thuis!) maar ik heb de vakantie van mijn leven gehad. Een om echt nooit te vergeten!

Douwe
Over de auteur
Douwe & Jacqueline
Douwe & Jacqueline

Douwe & Jacqueline zijn met Interfact Travel naar Fins Lapland geweest in januari 2017 en heeft een bijzondere reis gemaakt.